• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. Ansamblul Voiniceasca a adus talentul și voia bună, în fața juraților! Momentul lor spectaculos de dans a ridicat o sală întreagă în picioare

Românii au talent, 16 februarie. Ansamblul Voiniceasca a adus talentul și voia bună, în fața juraților! Momentul lor spectaculos de dans a ridicat o sală întreagă în picioare

Ansamblul Voiniceasca a luat naștere în 2017, atunci când Maxim, coregraful, a decis să pună bazele unui grup de copii talentați. Iată cum s-au descurcat pe scenă!

Gallery

​Voia bună a fost la ea acasă, odată cu intrarea pe scenă a Ansamblului Voiniceasca. 16 copii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani au demonstrat că totul este posibil, cât timp ai talent și muncești la visul tău. Expresivitatea și mișcarea scenică a acestora au completat perfect numărul artistic, propulsându-i în etapa următoare cu 4 de DA.

„Dragilor, mi se pare că aveți noroc să aveți un coleg atât de energic de unde să vă luați sursa de energie. Așa s-a văzut! Niciunul nu v-ați lăsat mai prejos. Pe mine m-ați făcut foarte fericită cu numărul vostru. Adevărul e că Viorel seamănă puțin cu Bobo”, a spus Andra.

„El poate să fie un noroc și o povară pentru grup. Omul captează toate privirile și trebuie să faci un efort să te uiți și în rest, iar dacă te uiți, nu ai ce să pierzi”, a spus Andi Moisescu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală poate fi urmărită pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni