• PRO TV
  • Gabriela Firea, gafă de proporții la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a făcut fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea, gafă de proporții la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a făcut fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea, gafă de proporții la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a făcut fostul primar al Capitalei

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum luni, pe data de 26 februarie 2024, la înmormântare participând atât rudele, cât și prietenii și apropiații acesteia. O coroană funerară a atras, însă, atenția, aceea fiind trimisă de către Gabriela Firea.

Gallery

​Lacrimi și durere la înmormântarea Mioarei Roman. Rudele, prietenii și cei care au admirat-o pe fosta soție a lui Petre Roman au condus-o luni pe ultimul drum, ceremonia de înmormântare având loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi, nr. 6, din București.

Nume mari din politică, dar și din showbiz-ul românesc au transmis familiei condoleanțe, printre acestea numărându-se și fostul șef de stat Traian Băsescu, care a trimis o coroană de flori și mesajul: „Cu respect, Traian Băsescu”.

O coroană de flori a atras, însă, atenția celor prezenți la înmormântarea Mioarei Roman. Pe cea venită din partea Gabrielei Firea și a soțului său, Florentin Pandele, s-a observat un detaliu nepotrivit în asmenea situații, anume faptul că și-au trecut numele separat și s-au semnat cu „domnul” și „doamna”, potrivit playtech.ro.

„Sincere condoleanțe, d-l Pandele Florentin, d-na Gabriela Firea”, se arăta pe coroana trimisă de către fostul primar al Capitalei.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni