• PRO TV
  • Cine este Xenia a Saxoniei, prima prințesă care a pozat pentru Playboy. Motivul pentru care a renunțat complet la haine: „Nu am visat niciodată să fiu în presa din întreaga lume…”

Cine este Xenia a Saxoniei, prima prințesă care a pozat pentru Playboy. Motivul pentru care a renunțat complet la haine: „Nu am visat niciodată să fiu în presa din întreaga lume…”

Cine este Xenia a Saxoniei, prima prințesă care a pozat pentru Playboy. Motivul pentru care a renunțat complet la haine: „Nu am visat niciodată să fiu în presa din întreaga lume…”

Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, prințesa de Saxonia, a intrat în istorie ca fiind prima aristocrată care a pozat într-o celebră revistă pentru adulți. Xenia a Saxoniei (37 de ani) a renunțat la tiară, dar și la haine, și apare pe coperta ediției din martie a revistei Playboy Germania.

Gallery

​„Cred că este momentul potrivit. Mă simt total grozav. Este prima și ultima dată când mă dezbrac. A fost o experiență extraordinară”, le-a spus Xenia celor de la Fox News Digital, potrivit New York Times.

„Eu doar m-am machiat în kimono, iar apoi am stat goală timp de două zile. M-am simțit atât de confortabil în preajma echipei. Întotdeauna mi-am dorit să fiu o vedetă pop precum Britney Spears, dar nu am visat niciodată să fiu în presa din întreaga lume ... ca femeie naturală”, a adăugat Xenia. (Vezi imagini cu prințesa Xenia în GALERIA FOTO de mai sus)

Xenia a mărturisit că a luat această decizie pentru a le arăta femeilor din întreaga lume că toate corpurile sunt frumoase exact așa cum sunt.

„La un moment dat mi-am dorit să am sânii mai mari. Dar apoi mi-am zis: Nu. Am vergeturi. Sunt slabă, dar e în regulă. Este în regulă să am sâni mici. Asta a fost decizia mea. ... Sunt mândră de corpul meu. Chiar nu-mi pasă de mărime. Le spunem băieților că mărimea nu contează. Ei bine, nici dimensiunile noastre nu contează”, a mai spus Xenia.

Cum a reacționat familia Xeniei când a aflat că va poza dezbrăcată

Xenia a povestit că i-a cerut sfatul mamei sale înainte de a accepta propunerea venită de la Playboy.

„Am întrebat-o pe mama înainte de a o face. Opinia ei a fost importantă pentru mine. Mi-a spus: "Știi ceva, fată? Dacă simți asta, atunci fă-o'. Asta a fost cheia, iar eu am simțit. Așa că toată lumea a fost de acord. Am primit chiar și un mesaj... de la unul dintre verii mei cu care nu am mai vorbit de 20 de ani. Mi-a spus: "Wow, felicitări! Ai făcut o treabă grozavă spărgând acest zid'. Mi-am zis: 'Wow, chiar și propria mea familie este de partea mea'”, a povestit prințesa.

„În urmă cu 10 ani, doar bărbații din familia mea erau cei care aveau puterea”, a explicat Xenia. „Trebuia să faci ce spuneau ei și era o luptă. Dar apoi am decis să îmi croiesc propriul drum, propria cale. Acum, sunt mai fericită ca niciodată”, a declarat aceasta.

Stră-străbunicul Xeniei a fost Friedrich August al III-lea, ultimul rege al Saxoniei

Germania nu a mai avut o familie regală sau un monarh activ de la sfârșitul Primului Război Mondial. Cu toate acestea, țara are încă mai multe case nobiliare care, la un moment dat, au domnit peste mai multe dintre statele germane, potrivit revistei People.

Potrivit publicației, printre strămoșii nobili ai Xeniei se numără stră-străbunicul ei, Friedrich August al III-lea, ultimul rege al Saxoniei. Xenia și-a câștigat titlul ca descendentă a Casei germane de Wettin.

Xenia a Saxoniei a încercat să-și găsească jumătatea într-un reality show

Xenia nu este străină de showbiz și a povestit că de mică s-a aflat în lumina reflectoarelor. Ea a descris copilăria sa ca fiind înconjurată de camere de luat vederi.

„Nu știi niciodată dacă oamenii te vor pentru titlul tău sau doar pentru tine însăți. Am încercat chiar să găsesc un bărbat sub acoperire în emisiunea „Undercover Princesses” de la BBC și nu a funcționat”, a mărturisit Xenia.

„Toată lumea crede că a fi prințesă înseamnă că nu ai probleme, nu ai griji, doar o mulțime de bani. Oamenii cred mereu că am totul. Dar, în realitate, muncesc pentru tot. Am vrut să-mi fac propriul meu drum și să nu mă bazez doar pe ceea ce mi-a spus familia mea să fac”, a conchis prințesa.

 Fotografii: Getty Images/ Instagram @princess_xenia_of_saxony

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni