• PRO TV
  • Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvăluit motivul pentru care și-au anulat nunta în 2003: „Ne-am despărțit cu trei zile înainte...”

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvăluit motivul pentru care și-au anulat nunta în 2003: „Ne-am despărțit cu trei zile înainte...”

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvăluit motivul pentru care și-au anulat nunta în 2003: „Ne-am despărțit cu trei zile înainte...”

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri de la Hollywood, iar povestea lor de dragoste este demnă de scenariul unui film.

Gallery

​Înainte de nunta lor grandioasă din 2022, artista și actorul s-au logodit în 2003, dar au anulat nunta cu doar trei zile înainte de data stabilită. Vestea i-a șocat pe fani, dar și pe apropiații cuplului, care credeau că totul merge ca pe roate în relația lor.

În documentarul „The Greatest Love Story Never Told", Lopez și Affleck au dezvăluit ce anume a mers prost.

„Ben și cu mine, ne-am despărțit cu trei zile înainte de nuntă”, a mărturisit artista în vâstă de 54 de ani în documentar.

„Aveam planificată o nuntă mare - 14 cavaleri și domnișoare de onoare - și cu trei zile înainte, ne-am prăbușit sub presiunea momentului”, a continuat Jennifer Lopez.

Ben Affleck a afirmat că „cantitatea masivă de control în jurul vieții noastre private” i-a determinat în cele din urmă să anuleze nunta.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vorbit în documentar despre momentul în care relația lor s-a încheiat.

„Cred că pentru a trece peste asta, trebuie să iertăm, să ne iertăm unul pe celălalt. Tu mă ierți?”, a întrebat-o Affleck pe J Lo în documentar.

Aceasta a răspuns cu un zâmbet și a adăugat: „Acea durere de inimă ne-a pus pe amândoi pe calea de a ne descoperi pe noi înșine și de a fi oameni mai buni”.

„Crezi că m-ai iertat până la capăt?”, a întrebat el din nou. „Da, cred că te-am iertat până la capăt. Cred că trebuie să îmi iert mie unele lucruri”, a mai spus diva latino, potrivit HOLA!.

Cei doi s-au reîntâlnit peste ani și au decis să-și mai acorde o șansă. J Lo și Ben s-au împăcat în 2021, la 18 ani ani de la prima cerere în căsătorie.

Cuplul s-a căsătorit în vara anului 2022. Prima dată, în Las Vegas, ca îndrăgostiții care ajung la o capelă în care cântă o sosie de-a lui Elvis Presley.

Nunta ca-n povești, cea de trei zile, a avut loc la sfârsitul lunii august, în 2022. Ceremonia și petrecerea au avut loc pe proprietatea de aproape 9 milioane de dolari a lui Ben Affleck, din Georgia. Jennifer Lopez a purtat o rochie de mireasă fabuloasa, creată de Ralph Lauren, cu o trenă uriașă. Ben Affleck a purtat un costum elegant, cu pantaloni negri și sacou alb.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni