• PRO TV
  • Catinca Roman își apără fiica! Ce a spus după ce Calina a fost aspru criticată pentru că a petrecut în ziua priveghiului Mioarei Roman: „E foarte afectată, a plâns non stop”

Catinca Roman își apără fiica! Ce a spus după ce Calina a fost aspru criticată pentru că a petrecut în ziua priveghiului Mioarei Roman: „E foarte afectată, a plâns non stop”

Catinca Roman își apără fiica! Ce a spus după ce Calina a fost aspru criticată pentru că a petrecut în ziua priveghiului Mioarei Roman: „E foarte afectată, a plâns non stop”

Calina, fiica Catincăi Roman, a fost aspru criticată pentru faptul că a petrecut chiar în ziua priveghiului Mioarei Roman. Acum, mama tinerei, sare în apărarea sa și spune că lucrurile s-au întâmplat cu totul altfel.

Gallery

​Priveghiul Mioarei Roman a avut loc pe data de 25 februarie, la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, din centrul Bucureștiului. Calina, fiica Catincăi Roman, a fost surprinsă în ipostaze nepotrivite, la o petrecere fiind, chiar în acea zi, lucru pe care oamenii nu l-au văzut deloc cu ochi buni. În videoclipurile care au apărut pe rețelele de socializare se observa cum tânăra dansa și cânta, în timp ce toată familia sa o plângea pe Mioara Roman.

La scurt timp după înmormântarea acesteia, Catinca Roman a ieșit în față și a spus ce s-a întâmpalt, de fapt, în ziua priveghiului. Se pare că tânăra sa fiica a fost prezentă la căpătâiul bunicii sale, însă noaptea târziu. Fata ar fi fost distrusă de vestea și ar fi plâns ore în șir lângă sicriul regretatei Mioara Roman.

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială.

Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea! (...)

Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliu așa cum simte! Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie. E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment. Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu!', a povestit Catinca Roman, pentru Click!

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni