• PRO TV
  • Raluca Zenga, viață de vis după divorțul de Walter Zenga. Străbate lumea în lung și în lat

Raluca Zenga, viață de vis după divorțul de Walter Zenga. Străbate lumea în lung și în lat

Raluca Zenga, viață de vis după divorțul de Walter Zenga. Străbate lumea în lung și în lat

Viața Ralucăi Zenga a luat o turnură incredibilă după divorțul de antrenorul Wlater Zenga. Cei doi și-au spus „adio” în 2020. Iată cu ce se ocupă acum frumoasa blondină.

Gallery

Raluca Zenga și Walter Zenga s-au despărțit în 2020, după 15 ani de căsnicie și 20 de ani de relație. După divorț, blondina este mult mai înfloritoare. La 42 de ani, Raluca Zenga pare să întinerească și s-a reinventat.

„Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări. Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanței dintre noi, creată de meseria mea de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia cu care am fost căsătorit peste 14 ani. Soția mea este schimbată radical! A decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră”, declara fostul antrenor la momentul în care au apărut zvonurile în legătură cu divorțul lor, potrivit unei surse.

Cu ce se ocupă Raluca Zenga după divorț. Duce o viață de vis

Divorțul a făcut-o pe Raluca Zenga să fie mai înfloritoare. S-a stabilit în Dubai, acolo unde studiază cei doi copii ai săi. Însă, fosta soție a lui Walter Zenga nu prea stă într-un loc, ci călătorește peste tot în lume, descoperă noi civilizații și culturi, și împărtășește totul cu prietenii săi de pe internet, pe care îi ține la curent cu fiecare pas pe care îl face.

Raluca a fost întotdeauna pasionată de călătorii, iar după divorț s-a dedicat cu totul acestei pasiuni. Ea este urmărită de peste 66 de mii de oameni, care se lasă inspirați de postările și cadrele spectaculoase în care apare aceasta.

Fosta soție a antrenorului trăiește o viață de vis, care durează de patru ani. Vizitează locuri inedite și surprinde cu camera foto cele mai spectaculoase cadre din locurile pe care le vizitează. Pagina ei de Instagram este o adevărată oază de inspirație. Cât despre viața personală, Raluca Zenga preferă să o țină departe de ochii curioșilor, drept urmare, nu se știe dacă și-a refăcut viața după divorțul de Walter.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni