• PRO TV
  • Cum va naște Ana Baniciu. Artista a luat decizia, în ultimul trimestru de sarcină: „Grea sau ușoară”

Cum va naște Ana Baniciu. Artista a luat decizia, în ultimul trimestru de sarcină: „Grea sau ușoară”

Cum va naște Ana Baniciu. Artista a luat decizia, în ultimul trimestru de sarcină: „Grea sau ușoară”

Ana Baniciu a intrat în ultimul trimestru de sarcină și nu mai are mult până își va ține în brațe băiețelul. Aceasta a început pregătirile pentru marea întâlnire, dar a făcut și alte schimbări importante în viața de zi cu zi.

Gallery

​Ana Baniciu a decis, deja, cum vrea să nască și a dat startul ultimelor pregătiri. Artista este nerăbdătoare să își țină băiețelul în brațe și numără zilele până când fiul ei va veni pe lume.

Ana Baniciu vrea să nască natural

Ana Baniciu a ținut sarcina secretă mai bine de patru luni, pentru a se asigura că totul decurge așa cum trebuie. La fel ca orice femeie însărcinată, aceasta și-a dorit să se asigure că nu intervine nicio problemă și că poate da vestea, fără nicio grijă.

Recent, fiica lui Mircea Baniciu și-a anunțat fanii că vrea să nască natural, motiv pentru care, a început să facă sport. Aceasta își dorește să fie pregătită din toate punctele de vedere pentru venirea pe lume a fiului ei și a apelat la ajutorul unei persoane de încredere.

„Ne miscam din 2 motive… 1. Sa nu ma fac ardei umplut? si 2. Ma pregatesc de o nastere naturala, asa cum vrea bebelusul, grea sau usoara, eu trebuie sa fiu pregatita??? Daca avem mamici interesate pe aici, va asteptam cu intrebari?!”, a scris Ana Baniciu, pe contul ei de Instagram.

Ana Baniciu și soțul ei vor să angajeze o bonă

În cadrul unui interviu acordat pentru un post de televiziune, Ana Baniciu a declarat că nu va renunța la carieră, după ce va naște, însă, pentru a putea face toate lucrurile care vor apărea și care sunt stabilite, va trebui să apeleze la ajutor.

„Vor mai fi și momente în care trebuie să menajăm, cum ar fi bunica, mama lui Edi, care vrea să stea neapărat ea, mereu, acolo. I-am zis că nu o să acceptăm să stea chiar non stop, că trebuie să-și trăiască și ea viața”, a precizat Ana Baniciu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni