• PRO TV
  • Avertismentul meteorologilor: Iarna se întoarce în România! În ce zile din luna martie va ninge

Avertismentul meteorologilor: Iarna se întoarce în România! În ce zile din luna martie va ninge

Avertismentul meteorologilor: Iarna se întoarce în România! În ce zile din luna martie va ninge

Chiar dacă am intrat în luna martie și temperaturile din termometre ar trebui să fie în creștere, iată că meteorologii ne anunță să nu ne facem prea multe planuri referitoare la vremea de primăvară.

Din păcate, Europa va fi lovită din nou de un ciclon mediteranean care va aduce ninsori, vânt și ploi, cantități mari de zăpadă venind din zona Alpilor. Astfel, în țări precum Italia, Franța, Spania și Elveția au fost deja emise coduri portocalii pentru ninsori abundente, vânt puternic și ploi.

Potrivit datelor oferite până în prezent de meteorologii de la AccuWeather, nici România nu va fi ocolită de zilele reci, astfel că temperaturile vor scădea în luna martie și vor fi posibile chiar și unele ninsori.

Din câte se pare, temperaturile din luna martie vor fi cuprinse între minus 4 grade Celsius și 16 grade Celsius și vor scădea odată cu mijlocul lunii.

Zilele în care este posibil să ningă în România sunt 14, 19, 23 și 26 martie, însă meteorologii avertizează că este posibil să ningă inclusiv pe 01 aprilie. De asemenea, în zilele amintite, temperaturile se vor situa undeva între minus 3 grade Celsius și 9 grade Celsius.

Dacă în unele dintre aceste zile prognoza arată că este posibil ca ploaia să se transforme în lapoviță și ninsoare, pentru data de 23 martie 2024 meteorologii afirmă că vor cădea cu siguranță fulgi de zăpadă. Asta în cazul în care până atunci nu se va schimba prognoza!

foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni