• PRO TV
  • Dan Bălan a lansat versiunea oficială a piesei „Oriunde ai fi”. Care este povestea din spatele melodiei

Dan Bălan a lansat versiunea oficială a piesei „Oriunde ai fi”. Care este povestea din spatele melodiei

Dan Bălan a lansat versiunea oficială a piesei „Oriunde ai fi”. Care este povestea din spatele melodiei

Dan Bălan a scris muzica și textul piesei „Oriunde a fi” în 1995. Astăzi, de 1 martie, ca un cadou pentru toate doamnele și domnișoarele, artistul a distribuit versiunea originală a piesei, dar și imagini din perioada când a compus-o.

„Astăzi lansăm versiunea oficială a piesei „Oriunde Ai Fi”, compusă în 1995. Din fericire, s-au păstrat cadre din momentul creării acestei piese”, a menționat cântărețul pe pagina de socializare. 

Fanii au fost extrem de entuziasmați să vadă aceste imagini: 

„Cât de frumos! Piesa copilăriei mele. Multe realizări frumoase Dan și mult noroc”, „Ce frumos a început primăvara! Îți mulțumim, Dan!”, „De ce mereu când îi ascult vocea îmi vine să plâng?”, „O melodie care a bulversat internetul și a devenit top în playlistul multora dintre noi. Superb”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

Anterior, Dan Bălan spunea că a compus piesa „Oriunde ai fi” pentru prima lui iubire, din copilărie:

„Această piesă e specială pentru mine, pentru că am compus-o pe baza unei situații reale din viața mea. M-am îndrăgostit prima dată când aveam 11 ani. Eram într-o tabară, în 1991, și trăiam un lucru deosebit. Eu cu fata de care m-am îndrăgostit nu vorbeam niciodată, doar ne vedeam; eu îi aduceam fructe, prăjituri, noi vorbeam doar prin emoții. Apoi, într-o dimineață, au venit autobuzele să ne ducă acasă și de atunci nu am mai văzut acea persoană niciodată”, scrie radiozu.ro

Dan Bălan vine în România

Prezentatorul de radio, Mihai Morar, a spus recent că Dan Bălan va veni în  România, pe 14 martie, pentru a lansa o piesă nouă, în colaborare cu o cântăreață. Deocamdată, numele ei nu a fost dezvăluit. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Dan Balan 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni