• PRO TV
  • De la o adolescentă rebelă la femeia fatală. Fiica lui Will Smith, de o frumusețe ireală la 23 de ani

De la o adolescentă rebelă la femeia fatală. Fiica lui Will Smith, de o frumusețe ireală la 23 de ani

De la o adolescentă rebelă la femeia fatală. Fiica lui Will Smith, de o frumusețe ireală la 23 de ani

Face parte dintr-o familie faimoasă, dar extrem de controversată… Willow Smith, fiica lui Will și a Jadei Smith, a crescut în lumina reflectoarelor și, după o vreme în care a stat mai retrasă din cauza scandalurilor în care a fost implicată familia sa, tânără strălucește din nou.

În vârstă de 23 de ani, Willow și-a făcut apariția la câteva prezentări de modă din cadrul Paris Fashion Week. Înaltă, suplă, cu un abdomen tonifiat și cu trăsături absolut superbe, tânăra ar fi putut lua cu ușurință locul modelelor care au defilat pe podium. Însă Willow preferă mai degrabă o carieră în domeniul muzical.

Gallery

​Foto: Willow Smith, SURSA FOTO: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

Willow a atras toate privirile în outfitul îndrăzneț pe care l-a purtat la lansarea celei mai noi colecții Victoria Beckham. Aceasta și-a făcut apariția într-o pereche de pantaloni, purtați fără bluză și cu un pardesiu descheiat care i-a lăsat abdomenul la vedere.

Willow Smith a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor o perioadă, după toate dezvăluirile legate de “infidelitatea” mamei sale. Jada Smith a avut o relație cu un artist mult mai tânăr decât ea în timpul căsniciei cu Will, chipurile cu acordul acestuia.

Presa mondenă intrenationala a scris că Jada și Will Smith sunt despărțiți de 7 ani, dar refuză să divorțeze. Jada susține că au acordat mai multe șanse relației lor și, în momentul în care au decis să meargă pe drumuri separate, erau, deja, „epuizați de atâtea încercări”. Cu toate acestea, nu vor divorța, deoarece și-au promis unul altuia că, indiferent de ceea ce se vă întâmpla, nu vor face niciodată asta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni