• PRO TV
  • Prima apariție publică a lui Kate Middleton provoacă noi controverse. Detaliul suspect pe care l-au observat internauții: "Nu ne păcăliți"

Prima apariție publică a lui Kate Middleton provoacă noi controverse. Detaliul suspect pe care l-au observat internauții: "Nu ne păcăliți"

Prima apariție publică a lui Kate Middleton provoacă noi controverse. Detaliul suspect pe care l-au observat internauții: "Nu ne păcăliți"

Kate Middleton a apărut pentru prima oară în public după ce în urmă cu o lună a suferit o misterioasă intervenție chirurgicală abdominal.

Gallery

Această apariție vine în contextul în care tot mai multe persoane s-au arătat îngrijorate pentru starea ei de sănătate, mai ales că s-a tot speculat că Palatul Kensington nu a spus adevărul despre boala de care suferă Prințesa de Walles, și că ar fi vorba de fapt despre o afecțiune mult mai gravă.

Internetul a fost plin de speculații și teorii ale conspirației legate de starea de sănătate a prințesei, în special după ce săptămâna trecută prințul William și-a anulat în ultimul moment participarea la un eveniment de comemorare a nașului său, unde trebuia să susțină un discurs.

Tocmai din cauza acestor zvonuri, oficialii de la Palat au fost nevoiți să revină cu un nou comunicat prin ca să confirme încă o dată că soția Prințului William se simte bine și se recuperează acasă. 

"Palatul Kensington a fost clar în ianuarie cu privire la calendarul de recuperare a prinţesei şi vom oferi doar actualizări semnificative. Această linie oficială nu s-a schimbat", a precizat un purtător de cuvânt într-un comunicat, adăugând că aceasta "se simte bine".

Kate nu a mai fost văzută în public din 25 decembrie. Pe 17 ianuarie, Palatul Kensington a anunțat că prințesa de Wales a fost supusă cu succes unei intervenții chirurgicale abdominale, al cărei motiv real nu se cunoaște până în prezent. Se știe doar că nu este vorba despre o afecțiune malignă și că ca reveni la îndatoririle sale publice abia după Paște.

Într-o fotografie publicată luni de către TMZ, aparent realizată de paparazzi, Kate era surprinsă purtând ochelari de soare cu lentile închise la culoare, ocupând scaunul pasagerului într-un Audi negru condus de mama ei, Carole Middleton. Nu părea să fie însoțită de alte rude în mașină și nu se observa prezența gărzilor de securitate.

Prima imagine cu Kate după operație declanșează noi controverse

Imaginea în care Kate Middleton reapare pentru prima oară în spațiul public după operație a ridicat mari semne de întrebare printre internauți. Mulți consideră suspectă imaginea în care Prințesa de Wales apare cu ochelari de soare (iar Carole nu, deși soarele pare să îi lumineze direct în ochi).

Imaginea nu este una foarte clară, iar unele voci susțin că aceasta a fost făcută publică în încercarea de a opri zvonurile privind sănătatea lui Kate.

Dacă aceasta a fost ideea, noua fotografie a avut, din păcate, efectul opus. Mulți internauți au spus că în imaginea publicată de TMZ nu ar fi de fapt Kate Middleton, ci o sosie a acesteia.

"Au vrut ca această femeie care pretinde că este Kate Middleton să fie văzută lol.

"Nu mă puteți păcăli!", au scris internauții.

foto: Profimedia 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni