• PRO TV
  • 10 greseli pe care le fac femeile la inceputul unei relatii

10 greseli pe care le fac femeile la inceputul unei relatii

10 greseli pe care le fac femeile la inceputul unei relatii

Nici femeile nu sunt perfecte, cand vine vorba de primele intalniri cu un posibil viitor iubit sau de inceputul unei relatii.  De aceea, iti prezentam un top cu 10 gafe pe care le fac femeile in relatiile cu barbatii.

1. Sinceritatea este cea mai buna arma
Intalnirea cu cineva nu este intotdeauna cel mai simplu lucru. Chiar daca ai impresia ca stii persoana cu care te-ai intalnit, este posibil ca uneori sa ai parte de surprize. Femeile se prefac deseori ca sunt interesate de persoana respectiva, cand de fapt nu sunt. De aceea este bine sa fii sincera, asta ca sa eviti situatiile neplacute de dupa cand el te va stresa cu telefoane.

2. Mai multi iubiti

O multime de fete se intalnesc in acelasi timp cu mai multi tipi. In general, ati auzit asta de la barbati sub forma de lauda, dar exista si multe situatii in care si fetele procedeaza la fel. Ideal ar fi sa te intalnesti cu un barbat, ok, nu-ti place mergi mai departe, dar nu are rost sa-ti consumi energia cu mai multi deodata.

3. Nu te baza doar pe sfaturile prietenelor tale

Aceasta este cea mai des intalnita greseala cand vine vorba de cum te comporti cu un barbat. Fetele discuta mult intre ele si este posibil ca ceea ce a functionat la una sa nu se aplice si in cazul prietenei. Fiecare om este diferit si sunt situatii in care cel mai sanatos pentru tine este sa-ti urmezi instinctul.

4. Nu exagera cu bauturile alcoolice

Probabil ca te vei intalni cu posibilul tau iubit intr-un bar si acesta te va intreaba ce vrei sa bei. Asta nu inseamna ca s-a oferit cineva sa-ti dea de baut toata noapte si ca trebuie sa bei pana nu mai poti. Nu. Limiteaza-te la un pahar si nu exagera cu alcoolul, pentru ca nu vei face o impresie buna - pretendetul va spune ca esti o alcoolica.

5. Imbraca o rochie clasica

Este indicat sa te imbraci decent, adica nu exagera cu decoletul si cu fustita scurta. Bine, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti iei o rochie pana in pamant si sa-ti ascunzi toate formele, insa poti incerca sa imbini utilul cu placutul.

6. Fii sociabila, dar incerca sa nu-l plictisesti

Este ok sa fii deschisa si sociabila, dar nu-ti povesti toata copilarie de la prima intalnire si mai ales nu povesti intamplari din viata prietenelor tale. Este bine sa fii rezervata si sa vorbesti in asa fel incat sa mai pastrezi un pic de mister.

7. Nu te arunca cu capul inainte

Daca ai avut o intalnire cu un tip si ti s-a parut ca totul a decurs dragut, nu-ti anunta toate prietenele ca ai iubit, ca este posibil ca barbatul cu care te-ai intalnit sa nu fi fost sincer, si exista posibilitatea ca el sa nu te mai caute niciodata.

8. Nu te culca cu el din prima seara

O alta greseala pe care o fac femeile este sa se ofere pe tava, chiar din prima seara. Este bine sa-l faci sa-si doreasca asta, si in plus un barbat care isi doreste o relatie de lunga durata nu se va arunca in bratele unei femeie care i se va oferi din prima seara. De ce? Pentru ca  barbatii, chiar daca nu recunosc vor sa lupte un pic pentru asta, iar in al doilea rand va sti cu siguranta ca asa faci cu toti sau cel putin el asta va crede.

9. Nu te grabi

Ok, sa spunem ca ai intalnit barbatul vietii tale, nu ii face planul de nunta, cati copilasi vrei sa aveti, cum va arata casa voastra, deoarece nu faci altceva decat sa-l sperii. Asteapta ca toate acesta lucruri sa vina de la sine, daca va fi cazul.

10. Nu te muta cu el din prima saptamana

Chiar data il placi enorm si iti doresti sa fie cu tine tot timpul, nu strica prima parte a relatie cu mutatul impreuna. Problemele care apar odata cu mutatul va vor strica frumusetea primei etape din relatie. Si gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut pentru ca ai timp sa speli rufe si sa faci mancare toata viata, asa ca de ce sa nu te mai bucuri de libertate, cat inca mai poti.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni