• PRO TV
  • Pavel Bartoș ajunge în Bruxelles și Frankfurt cu un spectacol stand-up ce nu poate fi ratat: One Man Aproape Show!

Pavel Bartoș ajunge în Bruxelles și Frankfurt cu un spectacol stand-up ce nu poate fi ratat: One Man Aproape Show!

Pavel Bartoș ajunge în Bruxelles și Frankfurt cu un spectacol stand-up ce nu poate fi ratat: One Man Aproape Show!

#omulpotrivit la #loculpotrivit, a spus Andreea Esca după ce a fost la premieră, în timp ce Horia Brenciu a ținut să spună că : ”el ne-a făcut să zâmbim, să râdem și să plângem. Noi... îl aplaudăm”. One Man Aproape Show, spectacolul care a fost sold out la fiecare reprezentație depășește granițele în luna martie.

Pe 16 martie, de la ora 19:30, ajunge în Bruxelles, la W-Hall Auditorium, Avenue Charles Thielemans 93, 1150 Wouluwe-Saint-Pierre și pe 17 martie, de la ora 17:30, în Frankfurt, la Capitol Theater Offenbach, Kaisertrabe 106, 63065 Offenbach am Main.

Gallery

​Biletele sunt disponibile pe site-ul – topeuropeevents.com

Cei care încă se întreabă de ce nu ar trebui să rateze stand-up-ul pot citi aici câteva dintre cometnariile celor care au ajuns până acum: ”One man aproape show cu Pavel Bartoș este o cuceritoare poveste de viață a unui om”,  ”One Man Aproape Show un spectacol copleșitor. Am râs, am plâns, am aplaudat cu frenezie, ne-a făcut sufletul țăndări și ni l-a recompus cu grijă, exact ca în viață”, ”Actorul Pavel Bartoș ne-a dăruit sufletul omului Pavel Bartoș pe tavă, într-un show inspirațional total” .

În ciuda faptului că de fiecare dată sala a fost plină, Pavel Bartoș le-a oferit tuturor celor prezenți un carusel de emoții. ”Un spectacol cu lacrimi. De râs. De plâns. Ne-a trecut Pavel Bartoș prin toate trăirile”, a spus Amalia Enache, în timp ce Paula Herlo a oferit o concluzie impresionantă: ”Pavel Bartoș... ai fost perfect”.  

Alegeri bune sau proaste, lecții învățate sau repetate, povestiri cu emoții intense care dau viață unui spectacol în care fiecare spectator se poate identifica. Toți românii din Bruxelles și Frankfurt, nu ratați un super spectacol!

Sursă foto: Facebook/ Pavel Bartoș

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni