• Emisiuni
  • La Măruță
  • Pavel Bartoș: "Fac patru ore de kinetoterapie pe zi! Eu sunt foarte fericit că m-am operat"

Pavel Bartoș: "Fac patru ore de kinetoterapie pe zi! Eu sunt foarte fericit că m-am operat"

Pentru că a refuzat orice perspectivă de a avea probleme cu mersul, chiar și dupa 70 de ani, dar și pentru că și-a dorit să rămână dinamic și să facă orice sport dorește, Pavel Bartoș a suferit o intervenție chirurgicală.

Pavel Bartoș a anunțat ințial într-o postare pe pagina sa de Facebook că a fost operat de menisc:

„Recunosc, anul astă Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam si unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat!”

„Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E … un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige in forme de cârje, dar până mă însor îmi trece! Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul dr. Ion Bogdan Codorean, vorba aia cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tata la astfel de probleme.”

Mulțumesc tare mult, domnule doctor, că ați avut răbdare, măiestrie și încrederea că in ciuda tuturor celor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar și campion olimpic! Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite in continuare oameni buni și să dacă sunteți neastâmpărați , să rămâneți sănătoși! V-am pupat!"

La Măruță, a povestit:

​"Nu am făcut-o că nu am avut ce face, dar am vrut să mă operez. Simțeam că nu mă pot mișca cum vreau eu și medicul mi-a zis că la 70 de ani s-ar putea să schiopătezi. În plus, e frustrant, prietenii mergeau la schi, la tot felul. Familia m-a susținut cu totul, mai ales după, la recuperare. (...) Știi cum e, îți face bine! Am avut susținerea totală! (...) Am observat acum , cât am stat acasă, că da, copiii cresc repede, dar asta realizasem deja din pandemie. Că vreau să petrec  mai mult timp. Pentru că, dincolo de ce ți se întâmplă profesional, tot acasă te întorci."

"Am luat o hotărâre, vreau să fiu mai bine cu mine și cu trupul meu. Nu îmi refuz tot, dar nu mai îmi dau în fiecare zi. Fac patru ore pe zi de kinetoterapie. Am zis că, dacă tot fac la picioare, de ce să nu mă ocup de partea de sus? De ce să fiu semizeu? Să fiu zeu. (...) Acum fug la recuperare! Sunt foarte fericit că am făcut operație!"

"Vineri începe sezonul fenomen Românii au talent, abia aștept, pentru mine vinerea e ceva... Abia aștept."

Vineri, pe 8 februarie, începe Românii au talent, la ora 20:30

FOTO: LA MĂRUȚĂ 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni