• PRO TV
  • Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul Vlad Pascu care a intrebat dacă una dintre persoanele omorâte la 2 Mai este prezentă în sală, se va ocupa în continuare de proces

Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul Vlad Pascu care a intrebat dacă una dintre persoanele omorâte la 2 Mai este prezentă în sală, se va ocupa în continuare de proces

Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul Vlad Pascu care a intrebat dacă una dintre persoanele omorâte la 2 Mai este prezentă în sală, se va ocupa în continuare de proces

Judecătoarea din Mangalia Ancuța Popoviciu, cea care a întrebat la primul termen al procesului lui Vlad Pascu dacă una dintre victimele accidentului de la 2 Mai se află în sală, a aflat că poate judeca acest caz în continuare.

Gallery

​Momente halucinante au avut loc la primul termen din procesul de ucidere din culpă al lui Vlad Pascu. Șoferul care a luat viața a doi tineri s-a prezentat prin videoconferință, iar judecătoarea Ancuța Popoviciu a întrebat dacă una dintre victimele omorâte la 2 Mai se află în sală, fiind ulterior anchetată pentru comportament neadecvat.

Pe data de 14 martie va avea loc cel de-al doilea termen al procesului, când Vlad Pascu și-ar putea afla sentința, termen pe care tot magistratul Ancuța Popoviciu îl va judeca, în ciuda gafei de proporții pe care a făcut-o încă din primele minute ale procesului anterior.

Consiliului Superior al Magistraturii va decide dacă judecătoarea Ancuţa Popoviciu va fi sau nu sancționată, însă procesul necesită timp.

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, a ieșit din Tribunal plângând

La primul termen de judecată în cazul lui Vlad Pascu, după gafa halucinantă pe care a făcut-o judecătoarea, tatăl lui Sebastian a ieșit din Tribunal plângând.

„- Judecătoria Mangalia nu este...când mi-a spus dacă băiatul meu e în sală... N-am văzut în viața mea un asemenea judecător. Îi vrea buletinul. M-am uitat la el.

-Ce vedeați, ce simțeați?

-Un nemernic.

-Ce-ați simțit când a luat cuvântul Vlad Pascu?

-M-am uitat în jos, n-am mai putut să mă uit în ochii lui”, a spus tatăl lui Sebi, potrivit Digi24.

Foto: YouTube, Facebook, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni