• PRO TV
  • Katy Perry, apariție ridicolă. Rochia pare că acoperă tot, dar când s-a întors cu spatele, fanii au avut un șoc

Katy Perry, apariție ridicolă. Rochia pare că acoperă tot, dar când s-a întors cu spatele, fanii au avut un șoc

Katy Perry, apariție ridicolă. Rochia pare că acoperă tot, dar când s-a întors cu spatele, fanii au avut un șoc

Katy Perry prinde foarte rar lista vedetelor cel mai bine îmbrăcate de pe covorul roșu. Nici acum, la evenimentul Billboard Women In Music, care a avut loc la Los Angeles, nu a fost cazul. Dimpotrivă, e fruntașă la dezastre vestimentare!

Artista și-a făcut apariția într-o rochie ridicolă, decoltată, care la spate se descheia fix în dreptul poseteriorului. Paparazzii nu au ratat ocazia și i-au făcut sute de fotografii de la spate.

Ținuta, formată dintr-un corset și o fustă cu șnur, i-a lăsat la vedere lenjeria tip tanga - deloc stilat pentru o vedetă de talia ei.
Cântăreața și-a completat look-ul cu o pereche de încălțări cu platformă și un toc uriaș. Ca accesorii a ales cercei și colier cu perle.

​Vezi si: Covorul roșu care i-a îngrozit pe criticii vestimentari! Dezastru de la prima până la ultima vedetă: cu ce ținute au oripilat celebritățile

Deși acum radiază și pare că îi merge excelent atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, vedeta a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani.

S-a întâmplat în 2017, când s-a despărțit pentru o perioadă de Orlando Bloom, logodnicul ei de acum și tatăl viitorului ei copil. Colac peste pupăză, nici albumul pe care l-a lansat atunci pe piață nu s-a bucurat de succes. Cântăreața a simțit că se prăbușește și în momentele acelea s-a gândit să își ia viața.

Gallery

“Recunoștință este probabil singurul lucru care m-a salvat, pentru că altfel m-aș fi scufundat în propria tristețe”, a spus Katy Perry.
Lucrurile au luat însă o altă întorsătură: s-a împăcât cu Orlando Bloom, care în 2019, de Ziua Îndrăgostiților, a cerut-o de soție.

Sursa foto: Getty Images

Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni