• PRO TV
  • Katy Perry, luată la rost de fani după ce un filmuleț în care pare că flirtează cu un DJ, sub privirile soțului, s-a viralizat pe net

Katy Perry, luată la rost de fani după ce un filmuleț în care pare că flirtează cu un DJ, sub privirile soțului, s-a viralizat pe net

Katy Perry, luată la rost de fani după ce un filmuleț în care pare că flirtează cu un DJ, sub privirile soțului, s-a viralizat pe net

După ce a încheiat seria concertelor din Las Vegas, Katy Perry a ieșit în club să se distreze. Nu singură, ci însoțită de soțul ei, actorul Orlando Bloom. Cuplul a petrecut la XS Nightclub din cadrul Wynn Las Vegas, acolo unde cei de la The Chainsmokers au susținut un concert.

Gallery

​Cântăreața a urcat lângă DJ-ul Drew Taggart și ce a urmat a declanșat o avalanșă de comentarii, deloc măgulitoare la artista vedetei.

Deși era însoțită de soțul ei, iar acesta chiar a urcat alături de ea pe scenă, Katy părea „fermecată” de unul dintre membrii The Chainsmokers.

În clipul care circulă pe net, Katy îi șoptește acestuia ceva la ureche, îl caută cu privirea, iar la un moment dat îi arată cât de flexivilă este, punându-și piciorul pe umărul lui. Totul sub privirile lui Orlando Bloom.

Katy a luat inclusiv microfonul și a încercat să cânte o piesă, deși nu știa în totalitate versurile.

Internauții au reacționat după ce au văzut filmulețul cu cei trei și i-au reproșat lui Katy că –a pus într-o postură stânjenitoare pe Orlando Bloom.

View this post on Instagram

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Poate că e beată, dar... nu știu dacă mi se pare mie, dar felul în care se uită la el...”, „E foarte prietenoasă în fața bărbatului ei”, „Hello, cineva să-i aducă aminte că e măritată”, „E inconfortabil să privești asta... atenția ei era concentrată mai mult pe DJ decât pe Orlando”, „Îi acordă mai multă atenție acelui tip decât bărbatului ei”, „Un video cu o gagică lipsită de respect, care se pregătește să înșele în fața bărbatului ei”, „Incredibil, nu are pic de respect pentru soțul ei”, „Pare să-i placă tipul”, „Nici nu cred că știe că și Orlando e acolo”, „Ce e asta mai exact? Oamenii nu-și mai respectă jumătatea. Asta chiar a fost crunt de privit, m-a făcut să mă simt inconfortabil”, „Habar n-aveam că sunt căsătoriți!”, au scris internauții în drepul clipului postat de TMZ.

Foto: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni