• PRO TV
  • Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au făcut un nou pact după divorț! Ce au decis cei doi foști soți: „Fac tot posibilul!”

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au făcut un nou pact după divorț! Ce au decis cei doi foști soți: „Fac tot posibilul!”

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au făcut un nou pact după divorț! Ce au decis cei doi foști soți: „Fac tot posibilul!”

Cunoscutul creator de modă a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de Alina Sorescu și a spus, printre altele, că încearcă să își protejeze fiicele în această perioadă dificilă pentru familia lor. Iată ce pact a făcut cu fosta sa soție!

Gallery

​Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat în urmă cu mai mulți ani, iar vestea că se luptă pentru custodia fiicelor lor a ținut primele pagini ale ziarelor zile în șir. Despre Raisa și Carolina a vorbit recent chiar celebrul creator de modă, dezvăluind că face tot posibilul pentru a le proteja de informațiile care apar peste tot în mediul online și nu numai.

De asemenea, fostul soț al Alinei Sorescu a spus că fetele sale sunt mult prea mici pentru a înțelege anumite lucruri din presă, dar chiar și așa există discuții și între colegii lor de la școală.

„Sunt bine, sănătoase, asta e cel mai important! Sper că am trecut de perioada de gripe, deși zona de primăvară este destul de dubioasă din punct de vedere al răcelilor luate de la școală. Sperăm că au destui anticorpi acum și nu o să mai fie așa dese. Nu știu dacă momentul prin care trecem acum, ca familie, este neapărat de succes, nu mă refer la profesiile noastre, dar, ca familie, mi se pare un moment destul de dificil. Fetele sunt încă mici ca să perceapă lucrurile acestea, într-adevăr, aici mă refer la ele și la colegii lor.

Nu cred că încă sunt la vârsta la care fetele să bârfească între ele! Acesta este, sper, un lucru bun. Atunci când vor ajunge la vârsta respectivă, sper ca lucrurile deja să fie clare și înțelese!”, a declarat Alexandru Ciucu pentru ego.ro.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis de comun acord să renunțe la orgolii atunci când vine vorba despre cele mici și, bineînțeles, să fie prezenți amândoi la evenimente importante din viața fetelor.

„A fost ziua Carolinei în 12 ianuarie, am fost alături de ea ca în fiecare an! Sunt alături de Carolina și Raisa la zilele de naștere, onomastice, de 1 iunie, la începerea școlii, la serbări, la evenimente legate de școală, cum a fost de 1 martie. Suntem prezenți amândoi! Mi se pare normal să se întâmple asta”, a mai spus creatorul de modă.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni