• PRO TV
  • Miss România, felicitată pentru prestația la Miss World 2024. Nu s-a calificat în primele 40, dar s-a descurcat onorabil. Cine a câștigat

Miss România, felicitată pentru prestația la Miss World 2024. Nu s-a calificat în primele 40, dar s-a descurcat onorabil. Cine a câștigat

Miss România, felicitată pentru prestația la Miss World 2024. Nu s-a calificat în primele 40, dar s-a descurcat onorabil. Cine a câștigat

Competiția Miss World și-a desemnat câștigătoarea la Mumbai, în India: reprezentanta Cehiei, Krystyna Pyszková, a primit mult râvnita coroană. Cea mai frumoasă femeie din lume este o studentă de 25 de ani, care urmează să își ia diploma în Drept, dar și în Administrarea Afacerilor. Între timp, Krystyna lucrează ca model, dar este implicată și în diverse activități de voluntariat.

Krystyna Pyszková este mandră că a contribuit la deschiderea unei școli de engleză pentru copiii defavorizați în Tanzania, unde a făcut voluntariat.

Actuala Miss World pare o copie fidelă a câștigătoarei de la ultima ediție, poloneza Karolina Bielawska.

Din top 4 au mai făcut parte reprezentantele Trinidad & Tobago, Botswana și Liban.

Reprezentanta României, Ada-Maria Ileana, s-a descurcat excelent, chiar dacă nu a fost nominalizată când s-au anunțat primele 40 de concurete.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ada-Maria Ileana (@addamarie)

“Momentele se transformă în amintiri - și ce călătorie memorabilă am avut la @missworld! A fost o bucurie și onoare să reprezint România din nou, țara noastră iubită revenind la Miss World după 6 ani de absență”, a spus reprezentanta României.

Gallery

Tânăra a fost felicitată pe pagina ei de Instagram pentru felul în care ne-a reprezentat în concurs:
“Ești minunată!”
“Felicitări, suntem foarte mândri de tine! Te așteptăm să vii acasă!”
“Ai fost suberba! Suntem mândri de tine”
“Minunată!! Felicitări, Ada”.

Ada-Maria Ileana din Bucureşti şi a absolvit un master în Politici Publice University College London. Este licențiată în Studii de Securitate și pasionată de relații internaționale și diplomație, iar de șase ani lucrează că profesor de limba engleză, certificat de Cambridge.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni