• PRO TV
  • Oscar 2024. Emma Stone, în lacrimi după ce a câștigat statueta pentru cea mai bună actriță: ”Mi s-a stricat rochia!” VIDEO

Oscar 2024. Emma Stone, în lacrimi după ce a câștigat statueta pentru cea mai bună actriță: ”Mi s-a stricat rochia!” VIDEO

În cadrul galei de decernare a premiilor Oscar 2024, transmise în direct și exclusiv pe VOYO, Emma Stone a câștigat statueta pentru cea mai bună actriță, devenind astfel a opta actriță premiată cu două trofee Oscar până la vârsta de 35 de ani.

După „Oppenheimer”, filmul cu cele mai multe premii Oscar de anul acesta, producția „Poor Things” a fost a doua mare favorită în cursa pentru câștigarea trofeelor Academiei Americane de Film.

Statueta de aur îi asigură lui Emma Stone intrarea într-un club select, cel al actriţelor care au câştigat două premii Oscar până la vârsta de 35 de ani. După ce ea a obținut primul său Oscar pentru prestația din „La La Land” în 2017, ea este a opta actriță cu două statuete de aur până în 35 de ani, la fel ca Meryl Streep, Jodie Foster, Elizabeth Taylor, Bette Davis, Luise Rainer, Olivia de Havilland şi Hilary Swank.

Emma Stone a concurat pentru titlul de Cea mai bună actriță în rol principa cu Lily Gladstone („Killers of the Flower Moon”), Carey Mulligan („Maestro”), Annette Bening („Nyad”) și Sandra Hüller („Anatomy of a Fall”).

În timp ce urca pe scenă pentru a-și primi statueta, Emma Stone a observat că i s-a stricat fermoarul de la rochie.

Aceasta a început discursul plângând: ”Mi s-a stricat rochia.
Cred că s-a întâmplat în timp ce cânta ”I'm just Ken”. Mi-a dispărut și vocea.
Tuturor femeilor din categoria cea mai bună actriță: împart acest premiu cu voi. Nu știu ce să spun. Sunt onorată să împart acest premiu cu toată echipa.
Trebuie să mulțumesc familiei mele, soțului și fiicei mele, care va împlini 3 ani.
Nu vă uitați la spatele meu!”.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni