• PRO TV
  • Bucătarul Lulu din Gașca Zurli, videoclip viral alături de Cristina Pucean! Cum s-au afișat cei doi pe TikTok

Bucătarul Lulu din Gașca Zurli, videoclip viral alături de Cristina Pucean! Cum s-au afișat cei doi pe TikTok

Bucătarul Lulu din Gașca Zurli, videoclip viral alături de Cristina Pucean! Cum s-au afișat cei doi pe TikTok

Vestea conform căreia Gașca Zurli s-a despărțit a adus multă suferință în inimile fanilor! Totuși, partea bună este că aceștia nu vor renunța complet la viața publică, ci vor apărea în diverse proiecte ale altor artiști.

Gallery

​​Gașca Zurli a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe de muzică și teatru pentru copii, aceasta luând naștere în anul 2010. De curând, formația a anunțat că se destramă, din cauza faptului că Vero Căliman, adică Fețita Zurli, și colegul Ionuț Varodi, adică Bucătarul Lulu au ales să meargă într-o altă direcție și să se implice în noi proiecte, reprezentative pentru vârsta lor. 

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu. Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări. Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi. Este la bază agenție de publicitate, pentru ca eu și viitoarea mea echipă să ne putem ocupa la cel mai înalt nivel de social media managing. Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu!”, a transmis Ionuț Varodi pe pagina de Facebook, la scurt timp după ce s-a aflat că a părăsit Gașca Zurli.

Bucătarul Lulu din Gașca Zurli, videoclip viral alături de Cristina Pucean

Fanii au avut totuși o surpriză atunci când au văzut că Lulu deja are o colaborare. Acesta apare în cel mai nou videoclip al lui Bogdan de la Ploiești, în colaborare cu Rareș Maris.

Pentru a promova melodia „Guli Guli”, Ionuț Varodi și Cristina Pucean au postat pe TikTok un videoclip care s-a viralizat în timp record:

@cristinapuceann.haz

Maine la 12:00 apare bomba asta ?? “Guli, Guli “ pe canalul Bogdan Dlp

♬ BDLP RARES GULI GULI - BogdanDeLaPloiesti

Oamenii au reacționat imediat, în secțiunea de comentarii:

„Aici a dispărut Lulu” // „Ăsta e motivul despărțirii Gașca Zurli” // „Doar eu am avut un șoc?”

Sursă foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni