• PRO TV
  • Marius Țepeligă a murit! Manelistul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate

Marius Țepeligă a murit! Manelistul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate

Marius Țepeligă a murit! Manelistul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate

Industria muzicală românească este în doliu! Marius Țepeligă, unul dintre cei mai cunoscuți lăutari de la noi din țară, s-a stins din viață.

Gallery

​Marius Țepeligă a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România, acesta făcându-se remarcat datorită colaborărilor de succes pe care le-a avut de-a lungul anilor. Pe parcursul carierei sale, acesta a cântat alături de nume mari din industrie, printre care Viorica de la Clejani, Costel Biju și Elis Armeanca. 

Din păcate, la o vârstă fragedă, Marius Țepeligă s-a stins din viață! Artistul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar în luna ianuarie a anului 2024 a fost supus unei intervenții chirurgicale.

”Doamne, nu știu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări mă mai treci. Un singur lucru îl știu, în brațele tale nu îmi este frică de nimic. Am ieșit cu bine din operație, vă mulțumesc la toți pentru rugăciunile făcute”, scria Marius Tepeliga la momentul respectiv pe internet.

Cu toate că operația a fost una cu succes, complicațiile apărute apoi i-au adus sfârșitul manelistului. Pe rețelele de socializare, fanii au lăsat zeci de mesaje de regret:

„Ai plecat să cânți printre îngeri! Dumnezeu să te aibă în pază, Marius Tepeliga! Prea devreme ai plecat dintre noi”; „Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei”; „Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei! Prea devreme ai plecat, om bun”; „Sincere condoleanțe! Din punct de vedere omenește, este un necaz așa de mare care a cuprins familia fratelui Marius Tepeliga , inima plânge, suntem cuprinși de niște sentimente profunde privind amintirea celui ce a fost Marius Tepeliga. În schimb, din punct de vedere spiritual, pot să spun că fratele Marius și-a terminat lupta aici pe pământ ca un biruitor, el a apucat să facă legământ cu Dumnezeu în apa botezului. Știm că acum s-au terminat suferințele pentru el, a intrat în moștenirea vieții veșnice, unde Dumnezeu l-a primit în Slava Lui. Dumnezeu să lase mângâierea peste familia Tepeliga!”, sunt doar câteva comentarii lăsate pe pagina de Facebook a regretatului artist.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni