• PRO TV
  • VIDEO Un puști a uimit audiența la concertul Andrei, după ce a mers lângă scenă și a început să cânte! Ce s-a întâmplat după ce artista i-a dat microfonul: „De-aia te iubește o țară întreagă”

VIDEO Un puști a uimit audiența la concertul Andrei, după ce a mers lângă scenă și a început să cânte! Ce s-a întâmplat după ce artista i-a dat microfonul: „De-aia te iubește o țară întreagă”

VIDEO Un puști a uimit audiența la concertul Andrei, după ce a mers lângă scenă și a început să cânte! Ce s-a întâmplat după ce artista i-a dat microfonul: „De-aia te iubește o țară întreagă”

Andra și The Motans le-au oferit fanilor cel mai frumos mărțișor. Piesa lor „Înapoi în viitor” este în trending pe Youtube, iar fanii o fredonează deja la concerte. La un spectacol recent, un puști a surprins-o pe artistă după ce s-a apropiat de scenă și a început să cânte refrenul piesei.

Andra s-a apropiat și i-a oferit microfonul. Băiatul a uimit audiența, dar și pe artistă, cu timbrul său deosebit. Momentul a fost filmat și postat de cântăreață pe pagina sa de socializare.

Gallery

Doar pe Instagram, clipul a adunat peste 1,3 milioane de vizualizări în câteva ore și numeroase comentarii.

„Abia am lansat piesa ieri, și aseară la concert, acest băiat, lanis, care de 3 zile este pe drum din Sighișoara ca să ajungă la concertul meu, deja știa toate versurile! Vă mulțumesc din suflet pentru toată implicarea voastră, să știți că vă iubesc pe toți! Dacă nu ați ascultat încă noua mea piesa alături de The Motans, vă aștept pe YouTube!”, a scris artista în dreptul filmulețului viral.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

Printre cei care i-au scris Andrei mesaje se numără și protagonistul clipului, care i-a mulțumit acesteia din inimă pentru „minunata ocazie”. Puștiul norocos s-a și pozat cu artista sa preferată după concert. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Asta înseamnă artist. Asta înseamnă artă. Asta înseamnă Andra!”;

„Acesta este efectul cântecelor tale!”;

„De aia te iubește o țară întreagă!”;

„Câtă emoție”;

„Bucurie dai, bucurie primești!”, sunt o parte din mesajele postate de internauți.

Complimente a primit și Ianis, băiatul care a fredonat refrenul piesei „Înapoi în viitor”.

„Ianis, și tu ești o stea la fel de strălucitoare! Complimente pentru voce!”, „Ai o voce minunată, dragul meu verișor! Sunt atât de mândră de tine! Te ador. Abia aștept pe viitor să vin la propriile tale concerte. Ești un copil minunat!”, „Ianis, ești un talent ieșit din comun. Câtă emoție, doamneee…Mă bucur nespus de mult pentru tine! Andra merită orice efort din partea noastră”, au scris urmăritorii.

 Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni