• PRO TV
  • Apariție demnă de Oscar! La 58 de ani, Elizabeth Hurley a strălucit la brațul fiului ei la petrecerea Vanity Fair

Apariție demnă de Oscar! La 58 de ani, Elizabeth Hurley a strălucit la brațul fiului ei la petrecerea Vanity Fair

Apariție demnă de Oscar! La 58 de ani, Elizabeth Hurley a strălucit la brațul fiului ei la petrecerea Vanity Fair

Timpul a stat în loc pentru ea! La 58 de ani, Elizabeth Hurley arată impecabil la chip, dar și la trup. Superba actriță a furat toate privirile la petrecerea organizată de revista Vanity Fair după gala Oscarurilor.

Gallery

​Elizabeth Hurley a strălucit pe covorul roșu într-o rochie argintie cu decolteu abisal și o crăpătură sexy pe picior.  (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Gala premiilor OSCAR a fost live pe VOYO. Vezi AICI lista completă a câștigătorilor. 

Superba actriță a fost însoțită de fiul ei, Damian, care îi seamănă izbitor, la petrecerea găzduită de Radhika Jones în Beverly Hills.

Damian este fiul actriței Elizabeth Hurley și al afaceristului Steve Bing. Tânărul de 21 de ani are o carieră de succes ca model, iar marile case de modă stau la coadă pentru semnătura lui.

Cum se menține în formă Elizabeth Hurley

Într-un interviu pentru The Sunday Times Style, actrița a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă: „Nu am mai mâncat alimente procesate de 100 de ani. Nu mănânc dulciuri, beau puțin alcool, nu fumez, dar regret profund că am făcut-o cândva. Am învățat să mănânc cât mai ușor și nu atât de târziu”.

Ea a adăugat: „Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am făcut a fost să fac ca 50% din ceea ce mănânc să fie alimente de origine vegetală. Dacă mănânci o felie de pâine prăjită la micul dejun, mănâncă și un măr. Contrabalansează totul cu legume”.

De asemenea, ea a declarat că își începe ziua cu două căni de apă caldă pentru a-și stimula metabolismul și pentru a-și pune intestinul în funcțiune: „Are un gust destul de dezgustător. Dar este fantastic pentru sistemul tău digestiv”.

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni