• PRO TV
  • Doliu în televiziune! Un celebru prezentator a murit, la doar 32 de ani. Cauza oficială a decesului

Doliu în televiziune! Un celebru prezentator a murit, la doar 32 de ani. Cauza oficială a decesului

Doliu în televiziune! Un celebru prezentator a murit, la doar 32 de ani. Cauza oficială a decesului

Nick Sheridan a murit la doar 32 de ani! Celebrul prezentator al postului TV BBC a lăsat multă suferință în inimile oamenilor care îl admirau.

Nick Sheridan a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV. Acesta profesa ca jurnalist BBC în Scoția, iar în ultimii ani oamenii îl considerau un adevărat exemplu al noii generații. Din păcate însă, la doar 32 de ani, bărbatul s-a stins din viață, lăsând o mare suferință în inimile telespectatorilor.

Potrivit site-ului de știri Irish Daily Mirror, Nick Sheridan a ieșit la alergat cu câteva ore înainte să moară. După o sesiune intensă de jogging în natură, prezentatorul TV s-a prăbușit din picioare, iar de acolo până la a-și da ultima suflare a fost doar un pas.

Imediat după incident, acesta a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a petrecut câteva zile în secția de Terapie Intensivă. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața, inima jurnalistului a încetat să bată.

Potrivit medicilor legiști, Nick a suferit un anevrism cerebral. La cauza decesului au fost notate date precum „o afecțiune de scurtă durată”.

Ce mesaj a transmis Gary Smith, după moartea lui Nick Sheridan

Gary Smith a fost foarte afectat de vestea morții lui Nick Sheridan. Acesta le-a transmis toate gândurile bune părinților prezentatorului și și-a arătat regretul față de decesul fostului său coleg:

„A fost un coleg minunat și un jurnalist foarte talentat, prezentator și autor. A fost și unul dintre rarii oameni care îți luminează viața. Amuzant, inteligent, cu bunătate. Un om minunat. Gândurile noastre se îndreaptă către părinții lui, care au fost lângă el în timpul celor 10 zile de spitalizare, dar și către partenera lui, Lewis, întreaga familie și prieteni”, a transmis Gary Smith, conform BBC.

Sursă foto: Facebook, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni