• PRO TV
  • Baletul Edi Stancu, trupa Freakquency si DJ-ii ProFM, super filmare pentru videoclipul 'Rollin''!  Asculta AICI Trupa Trupelor!

Baletul Edi Stancu, trupa Freakquency si DJ-ii ProFM, super filmare pentru videoclipul 'Rollin''!  Asculta AICI Trupa Trupelor!

Baletul Edi Stancu, trupa Freakquency si DJ-ii ProFM, super filmare pentru videoclipul 'Rollin''!  <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Asculta AICI Trupa Trupelor!</span>

Dj-ii ProFM impreuna cu Freakquency si trupa lui Edi Stancu militeaza pentru un scop cit se poate de nobil: Legalize Joy! Cum? Iau cu asalt strazile din Bucuresti in acest weekend cu piesa "Rollin" si super dansuri. Si nu oricum, ci cu un scop precis: pentru a filma videoclipul melodiei Rollin' cantata de Trupa Trupelor formata din Andra, Andreea Balan, Puya si Connect-R - o premiera pe piata muzicala din Romania.  

Trupa Freakquency nu a ajuns in finala de la "Romanii au talent", insa si-a castigat numeroase simpatii, iar acum este implicata in acest proiect.

Intra pe www.profm.ro ca sa citesti detalii despre filmarile videoclipului!

Click AICI ca sa asculti "Rollin", piesa compusa de Bogdan Popoiag de la ROA si interpretata de TRupa Trupelor - Andra, Andreea Balan, Puya si Connect-R!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni