• PRO TV
  • Elena Merișoreanu l-a făcut praf pe Marius Elisei! Ce critici a primit fostul Oanei Roman după ce nu a fost la înmormântarea Mioarei Roman: „Rușine!”

Elena Merișoreanu l-a făcut praf pe Marius Elisei! Ce critici a primit fostul Oanei Roman după ce nu a fost la înmormântarea Mioarei Roman: „Rușine!”

Elena Merișoreanu l-a făcut praf pe Marius Elisei! Ce critici a primit fostul Oanei Roman după ce nu a fost la înmormântarea Mioarei Roman: „Rușine!”

Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman, iar Elena Merișoreanu s-a arătat extrem de dezamăgită de acest lucru. Iată ce a spus cunoscuta cântăreață de muzică populară despre fostul Oanei Roman!

Gallery

​Mioara Roman s-a stins din viață cu puțin timp înainte de a împlini 84 de ani, iar la înmormântarea acesteia au fost prezente fiicele sale, Oana și Catinca, dar și oameni apropiați ei. Printre numele mari care au venit să îi aducă un ultim omagiu s-au numărat atât fostul soț, Petre Roman, cât și fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Marele absent a fost, însă, Marius Elisei. Elena Merișoreanu s-a arătat foarte dezamăgită și a spus, printre altele, că Mioara Roman a vorbit întotdeauna frumos despre el.

„Să-i fie rușine! Mioara Roman vorbea frumos de el, încă de când s-a căsătorit Oana cu el. Nu se poate așa ceva! Trebuia să se ducă, în memoria ei. Dar și pentru că are fetița asta scumpă cu Oana. E un copil foarte inteligent. Eu când am vorbit cu ea, mi-a spus că 'tati nu ne ajută, nu ne dă nimic, nu îl mai interesează de noi'.

Îți dai seama că e copil și are și ea traume… Urât din partea lui. Nu mă așteptam. Și eu m-am întrebat…”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Viva.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni