• PRO TV
  • Tudor Chirilă, în noroi până în gât în cel mai recent videoclip al trupei Vama. Cum sună piesa „Ești sigură că vrei?”

Tudor Chirilă, în noroi până în gât în cel mai recent videoclip al trupei Vama. Cum sună piesa „Ești sigură că vrei?”

Tudor Chirilă, în noroi până în gât în cel mai recent videoclip al trupei Vama. Cum sună piesa „Ești sigură că vrei?”

Vama a lansat astăzi, 15 martie noul său single Ești sigură că vrei? o colaborare cu IOVA, artistă a generației Z (cum se definește) care combină într-un mod personal și autentic dance, indie și electropop . Piesa este o baladă electro pop cu accente de dubstep, o surpriză din partea formației care pare să devină fidelă abordării unor piese atipice pentru stilul lor general.

Versurile scrise Tudor Chirilă vorbesc despre o relație de cuplu tensionată, în care partenerii așteaptă un verdict implacabil, dar sunt neputincioși să rupă legătura înainte de termen. Orchestrată minimal, cu sunete atent alese, piesa este desprinsă parcă dintr-o coloană sonoră de film.

Vama acompaniază piesa cu un videoclip surpinzător (regizor Iustin Surpănelu) pe care îl puteți vedea aici. Un ecran de proiecție și un teren plin de noroi reprezintă decorul în care Tudor și IOVA devin protagoniștii unei relații complicate, într-o coregrafie semnată Carmen Coțofană.

Tudor Chirilă: E un pic din mine în versurile astea. Sunt conștient că poate am produs suferință în unele relații la fel cum am suferit la rândul meu. Bagajul cu care venim în contact cu cei pe care îi iubim în perioade finite de timp nu e o valiză în care știm exact ce avem. De aia cântecul e cumva un fel de aspirație ideală la a lua ce e bun dintr-o relație și la speranța că poți poate să închei înainte să te rănești. Nu mi-a prea ieșit asta, dar de ce să nu cânți despre o situație ideală? Piesa asta a ieșit fără efort, versurile le-am scris chiar în sală când lucram la cântec cu băieții și tot noi am produs și orchestrat materialul. Iova ne-a fost recomandată de Smiley, e un artist HaHaHa Production, o voce care are ceva cald și senzual în același timp.

IOVA: M-am trezit într-o dimineață cât se poate de random cu un mesaj de la Tudor. Nu cred că m-am așteptat nici măcar o secundă să se transforme într-una dintre cele mai tari colaborări și experiențe de care nici nu știam câtă nevoie am. Totu’ a mers super natural și intuitiv, so cred că e o piesă care va ajunge fix unde și la cine trebuie să ajungă ceea ce mă bucură și liniștește teribil.

Ești sigură că vrei? se va auzi și la concertul Vama din 27 iulie de la Arenele Romane pentru care biletele s-au pus în vânzare încă din luna decembrie. Vama promite peste două ore de show în care se vor auzi piese noi lansate până în luna iulie împreună cu hituri mai vechi ale formației într-un concert cu o estetică specială.

Vama este Tudor Chirilă - voce, Eugen Caminschi - chitară, Dan "Prepe" Lucian - bas, Gelu Ionescu - clape, Lucian "Clopo" Cioargă - tobe.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni