• PRO TV
  • „Ajutați-mă să îl găsim!” Mesajul disperat al mamei lui Radu Ayan. Băiețelul de 2 ani a dispărut într-o pădure din Botoșani

„Ajutați-mă să îl găsim!” Mesajul disperat al mamei lui Radu Ayan. Băiețelul de 2 ani a dispărut într-o pădure din Botoșani

„Ajutați-mă să îl găsim!” Mesajul disperat al mamei lui Radu Ayan. Băiețelul de 2 ani a dispărut într-o pădure din Botoșani

Au trecut mai mult de 16 ore de la dispariția lui Radu Ayan (Aryan), un băiețel de 2 ani din Botoșani. Sute de oameni au răspuns la apelul disperat al mamei, care lucrează în străinătate. Micuțul, care a rămas în grija bunicii, a dispărut în timp ce se afla într-o vizită la vecini.

Zeci de polițiști, pompieri, dar și localnici l-au căutat toată noaptea pe Aryan, dar fără rezultat.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să sune imediat la 112.


„Dispărut acu 3 ore ajutați-mă să îl găsim în zona conton Agiorghiesei vă rog din suflet!”, a scris aseară mama băiețelului, pe pagina de socializare. Tatăl băiatului, Sahar Mahmood, se află la Londra, unde muncește împreună cu mama copilului. Un unchi al băiatului, care locuiește în Dubai, a întrebat pe rețelele de socializare cum poate veni de urgență în România, mai exact cu ce zbor, iar oamenii i-au răspuns să caute unul spre Suceava. 

În dimineața zilei de 18 martie, Primarul localității Tudora din județul Botoșani, unde a fost constatată dispariția, a transmis și el un mesaj către localnici: 

„Bună dimineața ! Dragi tudoreni, știți deja că avem o problema în localitate, este vorba de micuțul dispărut.Căutările continua și fac un apel la dumneavoastra să veniți în număr cât mai mare pentru a-l putea găsi ! Doamne ajută !”

Polițiști de la frontieră au fost mobilizați în zonă. Au adus câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune. La un moment dat, băiatul a fost zărit în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui canton silvic.

Constantin Cocoreanu, primarul comunei Tudora: „A fost văzut în momentul în care trecea pe sub rampă de la cantonul silvic. După aceea, în zona aia s-au concentrat aproape toate căutările.”

În total, 500 de oameni au pornit pe urmele copilului, potrivit stirileprotv.ro

Gallery

​Poliția din Botoșani a transmis următoarele informații în legătură cu acest caz

Articol în curs de actualizare. 

Sursă foto:  Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni