• PRO TV
  • Cine sunt polițiștii care l-au găsit pe Radu Aryan, băiețelul de 2 ani dispărut într-o pădure din Botoșani. Doi dintre ei au venit special de acasă la căutări în ziua lor liberă: „Ne-am rugat toți!”

Cine sunt polițiștii care l-au găsit pe Radu Aryan, băiețelul de 2 ani dispărut într-o pădure din Botoșani. Doi dintre ei au venit special de acasă la căutări în ziua lor liberă: „Ne-am rugat toți!”

Cine sunt polițiștii care l-au găsit pe Radu Aryan, băiețelul de 2 ani dispărut într-o pădure din Botoșani. Doi dintre ei au venit special de acasă la căutări în ziua lor liberă: „Ne-am rugat toți!”

Deznodământ fericit la Botoșani! Radu Aryan, băiețelul de doar doi ani care a dispărut fără urmă de lângă bunica sa, a fost găsit după 24 de ore de căutări. Aproape 400 de oameni de au participat la operațiunea de căutare a micuțului, iar părinții s-au întors de urgență în țară. La vederea fiului lor, tatăl a îngenucheat, iar mama a izbucnit în lacrimi de fericire.

Gallery

​Trei polițiști care participau la căutări l-au găsit pe Radu Aryan în pădurea din localitatea Tudora, la aproape 4 kilometri distanță de locul unde fusese văzut ultima oară. Camerele de supraveghere ale unui canton silvic l-au surprins duminică (n.red 17 martie), pe când mergea singur, pe drum, iar în imagini se poate vedea cum băiatul se îndrepta spre pădure.

Copilul era lângă un copac, desculț și ud până la piele, când a fost găsit de salvatori. Deși era speriat, a acceptat să-i însoțească pe cei trei polițiști.

Până să-l găsească pe micuț, aceștia au mărturisit că s-au rugat, inclusiv când au trecut pe lângă Mănăstirea Vorona.

„Ne-am rugat toți. Am zis «să dea Dumnezeu să-l găsim». Ne-au fost ascultate rugăciunile. Da, este o minune. Când am trecut pe lângă mănăstire ne-am rugat să dea Dumnezeu să îl găsim. Peștera era pe malul stâng, noi l-am găsit pe malul drept. Era foarte aproape de mănăstire. Practic, la un sfert de oră de mănăstire”, a declarat unul dintre salvatori, potrivit Botoșăneanul.

Doi dintre cei trei poliţişti care l-au găsit au venit special de acasă la căutări în ziua lor liberă.

Ionuț Chiraș, șef de post în comuna Roma, Emanuel Andreș din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Laurențiu Șerban din cadrul Serviciului Comunicații și Informatică sunt cei trei polițiști care l-au găsit pe micuț în pădure.

Unul dintre polițiști a povestit cum au reușit să-l găsească pe micuț, dar și ce a simțit în momentul în care l-a găsit teafăr.

„Vă dați seama, o bucurie imensă. Stăm de ieri (n.re duminică-17 martie), îl căutăm de mai bine de 24 de ore, e frig. Ne-am gândit că șansele să fie viu scad. Nu știu, ne-am bucurat. Inspirația a fost a lui (n.r. agent Șerban Laurențiu) pentru că el e omul care are ca pasiune ieșitul în natură, știe, a cunoscut zona. Am ținut direcția cantonului de unde a dispărut și ne-a ajutat Dumnezeu și l-am găsit”, a declarat agentul de poliție potrivit sursei menționate mai sus.

Fotografii: Facebook/ FB Ministerul Afacerilor Interne

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni