• PRO TV
  • Ce le-a povestit Radu Aryan salvatorilor, imediat după ce a fost găsit: „Era un lup mare”. Minorul a fost căutat de aproape 500 de persoane

Ce le-a povestit Radu Aryan salvatorilor, imediat după ce a fost găsit: „Era un lup mare”. Minorul a fost căutat de aproape 500 de persoane

Ce le-a povestit Radu Aryan salvatorilor, imediat după ce a fost găsit: „Era un lup mare”. Minorul a fost căutat de aproape 500 de persoane

Radu Ayan a fost dat dispărut în cursul zilei de ieri și a fost căutat cu ajutorul câinilor de urmă, elicopterelor, dar şi a unui avion de mici dimensiuni. Micuțul a fost găsit după mai bine de 24 de ore de către trei salvatori.

Gallery

​Băiețelul în vârstă de 2 ani a fost găsit, ieri după-amiză, teafăr, în pădure, deși peste noaptea au fost înregistrate temperaturi negative. După ce a fost găsit de salvatori, minorul le-a spus acestora că îl dor picioarele și că a văzut un lup mare.

„Era un lup mare. Mă dor picioarele”, le-ar fi spus copilul în vârstă de 2 ani celor care ș-au găsit, potrivit unui post TV.

Radu Ayan a fost găsit de polițiști la nu mai puțin de trei kilometri de locul unde a fost văzut ultima oară, desculț, ud, înghețat, sprijinindu-se de un copac.

„I-am auzit vocea. Era sprijinit de un copac, între vreascuri uscate, obosit. Dar a avut totuşi puterea să strige la noi. Probabil ne-a auzit şi noi am facut zgomot. L-am strigat. Nu era lovit, era îmbrăcat aşa cum a plecat de acasă, fără papuci în picioare.

Am alergat către el, am strigat la el să stea pe loc. Nu vă pot exprima în cuvinte, sunt emoţionat. Am doi copii, fapt care m-a facut să nu stau acasă şi să ies la căutări”,a spus un polițist pentru sursa menționată.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni