• PRO TV
  • Prima declarație despre cauza morții lui Konstantin Koltsov vine din partea clubului Salavat Yulaev. Ce spun foștii colegi despre iubitul Arynei Sabalenka: „A fost iubit și respectat”

Prima declarație despre cauza morții lui Konstantin Koltsov vine din partea clubului Salavat Yulaev. Ce spun foștii colegi despre iubitul Arynei Sabalenka: „A fost iubit și respectat”

Prima declarație despre cauza morții lui Konstantin Koltsov vine din partea clubului Salavat Yulaev. Ce spun foștii colegi despre iubitul Arynei Sabalenka: „A fost iubit și respectat”

Vestea despre decesul lui Konstantin Koltsov a șocat lumea sportului. Renumitul hocheist din Belarus avea doar 42 de ani. El se afla la Miami, pentru a o susține pe iubita lui, Aryna Sabalenka, la turneul WTA 1000.

Tenismena Aryna Sabalenka trăiește clipe grele. Deocamdată, ea nu a oferit nicio declarație despre acest eveniment. 

Actualizare: 

Poliția din Miami: Cauza morții lui Konstantin Koltsov este „ aparent o sinucidere”

Fostul jucător NHL Konstantin Koltsov a murit după ce s-ar fi aruncat de la balcon, potrivit Departamentului de Poliție din Miami-Dade, scrie nypost.com.

„Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie 2024, aproximativ la ora 12:39, Poliția și Pompierii din Bal Harbour au fost trimise în stațiunea St. Regis Bal Harbour, 9703 Collins Avenue, cu referire la un bărbat care a sărit de pe un balcon. ”, a declarat Departamentul de Poliție din Miami-Dade pentru CNN .

Koltsov era antrenor al echipei din prima ligă rusă de hochei, Salavat Yulaev, iar trecerea sa în neființă a șocat întreaga suflare a hocheiului din Federația Rusă, scrie sport.ro. Purtătorul de cuvânt al clubului Salavat Yulaev a transmis prima declarație oficială despre decesul sportivului: 

Cu profundă durere vă informăm că antrenorul lui Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin Evgenievici a intrat pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Koltsov a câștigat Campionatul Rusiei și Cupa Gagarin, în timp ce a jucat pentru Salavat Yulaev și a făcut o treabă grozavă în calitat de antrenor. Clubul de hochei „Salavat Yulaev” exprimă condoleanțe familiei și prietenilor lui Konstantin Evgenievich Koltsov”. 

După ce vestea s-a răspândit în toată presa sportivă, unele ziare din Belarus au susținut că motivul decesului ar fi fost un cheag de sânge (tromb). 

Purtătorul de cuvânt al clubului sportiv, Denis Taipovc, a negat informația conform căreia cauza morții antrenorului Konstantin Koltsov ar fi fost un cheag de sânge, scrie publicația matchtv.ru/hockey

„Nu am confirmat nimic nimănui, nimeni nu ne-a contactat. Vă rugăm să nu răspândiți știri false în această situație”.

În NHL, Koltsov a jucat pentru Pittsburgh și a câștigat Cupa Gagarin în 2011 cu Salavat Yulaev. În 2022, Koltsov s-a alăturat echipei de antrenori Salavat și a fost asistent al lui Viktor Kozlov.

Gallery

​Konstantin Koltsov a lăsat în urmă 3 copii îndurerați. El se despărțise de fosta soție,Iulia, în aprilie 2020, la câteva luni după nașterea celui de-al treilea băiat. 

Sabalenka și Koltsov s-au cunoscut pentru prima dată în iunie 2021, potrivit People. Numărul doi mondial (WTA) a postat frecvent fotografii cu ei împreună pe contul de Instagram. „Te iubesc @koltsov2021”, a scris ea într-o postare cu ocazia zilei lui de naștere.

„La mulți ani, dragostea mea.
Ești persoana mea cea mai dragă, cel mai bun prieten și cel mai puternic sprijin al meu.
Să ai parte de liniște alături de mine, de putere, răbdare și sănătate.
Sper că vom avea tot ce ne-am planificat. Te iubesc”. 

Dacă Simona Halep va trece de Paula Badosa, iar Aryna Sabalenka nu se va retrage din competiție, cele două se vor întâlni în meci direct, în turul secund al competiției WTA 1000 de la Miami. 

Sursă foto: Instagram/sabalenka_aryna,

juliet2826

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni