• PRO TV
  • Care a fost primul cuvânt pe care Radu Aryan, copilul de 2 ani din Botoșani, l-a rostit când și-a văzut tatăl

Care a fost primul cuvânt pe care Radu Aryan, copilul de 2 ani din Botoșani, l-a rostit când și-a văzut tatăl

Care a fost primul cuvânt pe care Radu Aryan, copilul de 2 ani din Botoșani, l-a rostit când și-a văzut tatăl

Radu Aryan, micuțul de doar doi ani care a fost dat dispărut timp de 24 de ore și găsit într-o pădure, moment emoționant la revederea cu tatăl.

Gallery

Radu Aryan a mobilizat aproape 500 de oameni care au pornit în căutarea lui. Trei polițiști l-au găsit pe micuț în pădure, lângă un copac, a transmis luni, 18 martie, IPJ Botoșani.

Ce a rostit Radu Aryan în momentul în care și-a văzut tatăl

Băiețelul de doar doi ani a fost găsit la aproximativ 3 kilometri de locul unde a fost văzut ultima dată, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine care au participat la căutări, pentru Libertatea.

„Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei. Cei trei polițiști l-au găsit pe Aryan în pădure după 24 de ore de când a fost sesizată dispariția. Acesta stătea lângă un copac, când unul dintre cei trei l-au auzit și au pornit toți în fugă spre locul din care se auzea copilul”, a anunțat IPJ Botoșani.

Revederea cu părinții a fost de-a dreptul emoționantă, cum și-a văzut tatăl, micuțul Radu Aryan i-a sărit în brațe și a rostit  cuvântul „tata”.

„Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc! Mulțumesc mult! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Când m-a văzut mi-a spus doar atât: "tati" și m-a luat în brațe.”, a declarat Sahar Mahmood, tatăl băiatului, potrivit știrileprotv.ro

Mai mult, mama a povestit că băiețelul i-a zis că s-a speriat și a mers foarte mult.

„Deci nu pot să descriu în cuvinte oamenii cât sunt de mari şi ce suflet au! Ne-a zis că a mers foarte mult și mi-a zis că s-a speriat. Atâta mi-a spus."

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni