• PRO TV
  • Bunica lui Radu Ayan, primele declarații despre dispariția copilului de 2 ani! Băiatul din Botoșani este căutat de peste 500 de persoane

Bunica lui Radu Ayan, primele declarații despre dispariția copilului de 2 ani! Băiatul din Botoșani este căutat de peste 500 de persoane

Bunica lui Radu Ayan, primele declarații despre dispariția copilului de 2 ani! Băiatul din Botoșani este căutat de peste 500 de persoane

Un caz tragic a avut loc la Botoșani! Radu Ayan (Aryan), un copil în vârstă de doar 2 ani a dispărut, în timp ce se afla în vizită la vecini. Totul s-a desfășurat în timp ce băiețelul se afla în grija bunicii sale.

Gallery

​În urmă cu aproximativ 16 ore, un băiețel în vârstă de 2 ani din Botoșani a dispărut subit din curtea unor vecini la care se afla în vizită, împreună cu bunica lui. Cazul tragic a mobilizat un oraș întreg, iar în acest moment peste 500 de oameni sunt în căutarea copilului, notează știrileprotv.ro.

Astfel, oamenii legii împreună cu mai mulți voluntari din Botoșani au plecat în căutarea băiatului. Au fost aduși inclusiv câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune. Ultima dată, băiatul a fost văzut în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui canton silvic. 

„A fost văzut în momentul în care trecea pe sub rampă de la cantonul silvic. După aceea, în zona aia s-au concentrat aproape toate căutările”, a declarat primarul comunei Tudora.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să sune imediat la 112.

Bunica băiatului este disperată și speră să primească vești bune de la polițiști. Aceasta a făcut și primele declarații despre situație și susține că Radu Ayan ar fi putut fi luat de cineva, deoarece nu obișnuia să plece din curte fără să anunțe:

”Când l-am luat în casă, iar a dispărut. Timp de o oră am căutat şi după am anunţat poliţia. Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate!”, a declarat bunica băiatului, pentru un post TV.

Unde se aflau părinții lui Radu Ayan în momentul în care fiul lor a dispărut

Radu Ayan se afla în grija bunicii sale în momentul în care a dispărut. Tatăl băiatului, Sahar Mahmood, se află la Londra, unde muncește împreună cu mama copilului.

Un unchi al băiatului, care locuiește în Dubai, a întrebat pe rețelele de socializare cum poate veni de urgență în România, mai exact cu ce zbor, iar oamenii i-au răspuns să caute unul spre Suceava. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni