• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Batem Palma? revine din 1 aprilie, la PRO TV și pe VOYO! Misterioasa cutie 25 intră în joc!

Batem Palma? revine din 1 aprilie, la PRO TV și pe VOYO! Misterioasa cutie 25 intră în joc!

Batem Palma? revine din 1 aprilie, la PRO TV și pe VOYO!  Misterioasa cutie 25 intră în joc!

Un show în care doar prin intuiție poți câștiga premii importante! O oră de distracție în care ai ocazia să cunoști unii dintre cei mai tari concurenți. Un prezentator care aduce voia bună și care abia așteaptă să vadă jucătorul zilei cu un mare zâmbet pe față, la finalul experienței. Este vorba despre Batem Palma?, iar cel de-al treilea sezon al emisiunii este aproape de revenire. Din 1 aprilie, de luni până vineri, de la ora 18:00, noile ediții pot fi urmărite pe PRO TV!

Noul sezon aduce și o mare noutate – cutia 25! Chiar dacă jucătorul alege să accepte vreo ofertă a Băncii sau joacă până la capăt și câștigă suma din propria cutie, va avea posibilitatea să aleagă dacă merge mai departe și joacă una dintre versiunile cutiei 25 A, B, C, D sau E! În funcția de cutia aleasă, există cinci posibilități – îi poate fi dublat câștigul, îi poate fi înjumătățit, poate obține un bonus de 5000 de lei peste suma deja câștigată, i se poate anula tot ce a câștigat și să plece acasă cu 0 lei sau poate părăsi show-ul cu suma pe care a obținut-o deja. Totul este în mâna lui – decizia de a juca cutia cu numărul 25 fiind strict opțiunea celui sau celei care se află în față.

​”De când așteptam să vă povestesc despre noutatea acestui sezon... ce greu mi-a fost să țin acest secret! Gata, acum e oficial, de această dată, punem la bătaie... 200.000 de lei pentru că dacă un concurent obține premiul cel mare și joacă cutia 25, cu multă intuiție de partea lui, poate ajunge ca suma să-i fie dublată. Vă dați seama? Acum suspans și emoții! Pentru că deja am filmat primele ediții, vă asigur că nu trebuie să ratați niciun minut, veți trăi totul la cele mai înalte cote ca și noi. Vă aștept, din 1 aprilie, să vedeți ce treabă frumoasă am pregătit, alături de super echipa noastră. Sunteți pregătiți să... Batem Palma?”, transmite Cosmin Seleși înainte de începerea sezonului.

Evident, misterul sumelor ascunse în cutii rămâne la fel de mare. Ca de fiecare dată, doamna avocat Eugenia Bobe va pregăti tot și nu va fi dispusă să ofere niciun detaliu. Cu la fel de multă atenție, de această dată, ea va distribui și cele 5 variante ale cutiei 25.

Pe cine va extrage computerul în fiecare ediție? Cu ce sume vor pleca acasă concurenții următorului sezon? Urmează să aflăm!

Nu ratați cel de-al treilea sezon Batem Palma?, din 1 aprilie, pe PRO TV și VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni