• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești, mesaj controversat pe rețelele de socializare, după despărțirea de Cristina Pucean: „Sunt recunoscător că mă ierți când...”

Bogdan de la Ploiești, mesaj controversat pe rețelele de socializare, după despărțirea de Cristina Pucean: „Sunt recunoscător că mă ierți când...”

Bogdan de la Ploiești, mesaj controversat pe rețelele de socializare, după despărțirea de Cristina Pucean: „Sunt recunoscător că mă ierți când...”

Bogdan de la Ploiești și-a luat din nou fanii prin surprindere cu un mesaj atipic, la scurt timp după ce Cristina Pucean a anunțat că s-au despărțit.

Gallery

Bogdan de la Ploiești: „Te rog să ai grijă de mine și familia mea”

Celebrul interpret de muzică de petrecere lovește din nou, după ce Cristina Pucean a anunțat că relația lor a ajuns la final. Dacă în urmă cu o zi a publicat un mesaj destul de amuzant, precizând că face curățenie în casă, atunci când a fost întrebat de relația cu celebra dansatoare, ei bine, de această dată Bogdan de la Ploiești a stârnit val de reacții în mediul online, asta după ce a publicat un mesaj atipic.

Manelistul a publicat pe Instagram, la secțiunea InstaStory, un mesaj prin care îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ce are, când alte persoane nu au o situație financiară așa bună. Internauții au rămas surprinși de mesajul pe care acesta l-a postat, fiind mai mult o spovedanie.

„Bunul nostru Dumnezeu, în primul rând, țin să mulțumesc pentru sănătatea pe care mi-o acorzi mie și familiei mele, pentru că am părinți uniți care mă iubesc și o soră minunată, care ar face orice pentru mine. Mulțumesc că am dreptul la educație, la un viitor mai bun și că am șansa să fac ceva deosebit în viață. Sunt recunoscător că mă ierți când păcătuiesc sau dacă mai scap câte o vorbă oribilă și că îmi dai o nouă șansă întotdeauna.Mulțumesc că nu duc lipsă de nimic, că am ce mânca, am unde pune capul seara când mă odihnesc și că am un acoperiș deasupra capului. Te rog, ajută-i pe cei nevoiași, iartă-le păcatele și vorbele urâte, căci nu știu ce spun la mânie. Dă-le sănătate tuturor oamenilor și putere celor bolnavi, să treacă cu bine peste toate necazurile abătute asupra lor. Te rog să ai grijă de mine și familia mea, să ne dai sploiestănătate, bucurii, mereu, fericire, împliniri și să ne ierți păcatele făcute fără intenții”, a scris Bogdan de la Ploiești pe Instagram.

Încă de când Cristina Pucean a anunțat separarea de celebrul cântăreț, fanii s-au întrebat dacă relația lor s-a încheiat pe bune sau este o strategie de marketing, căci nu este prima dată când cei doi anunță că povestea lor de iubire a ajuns la final, deși erau foarte bine. Rămâne de văzut dacă și-au spus „adio” cu adevărat sau nu.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni