• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești a fost operat. Artistul a spus adevărul despre sănătatea sa, după ce au apărut mai multe zvonuri îngrijorătoare: „Tot ce s-a speculat…”

Bogdan de la Ploiești a fost operat. Artistul a spus adevărul despre sănătatea sa, după ce au apărut mai multe zvonuri îngrijorătoare: „Tot ce s-a speculat…”

Bogdan de la Ploiești a fost operat. Artistul a spus adevărul despre sănătatea sa, după ce au apărut mai multe zvonuri îngrijorătoare: „Tot ce s-a speculat…”

În ultima perioadă, Bogdan de la Ploiești a luat o pauză de la rețelele de socializare, iar acest lucru i-a îngrijorat serios pe fanii lui. Nu puțini au fost cei care s-au gândit la ce este mai rău, iar fotografiile cu el și cu Cristina Pucean, în spital, i-au alarmat și mai mult pe internauți.

Gallery

Cu toate acestea, Bogdan de la Ploiești susține că este bine și, mai mult decât atât, va reveni pe scenă. Pentru a-și liniști fanii, artistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care a lămurit totul.

Bogdan de la Ploiești a fost operat

Este obișnuit să fie în centrul atenției, însă, în momentele dificile, a preferat să se bucure de liniște. Prin urmare, nu a anunțat că va fi supus unei intervenții chirurgicale la nivelul nasului, iar totul s-a desfășurat în mare secret.

Acum, Bogdan de la Ploiești a revenit pe rețelele de socializare și a ținut să precizeze că zvonurile apărute în legătură cu starea sa de sănătate nu sunt adevărate, fiind vorba doar de o intervenție nu foarte dificilă.

„Salutare, oameni buni, sunt al vostru BDLP!  După cum puteți vedea, sunt bine, sănătos. Tot ce s-a speculat despre mine, în ultima perioadă, este o minciună, dar eu, personal, vă mulțumesc că v-ați făcut griji pentru mine”, a anunțat Bogdan de la Ploiești, în mediul online.

Cristina Pucean, alături de Bogdan de la Ploiești, în permanență

Deși s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, artistul și Cristina Pucean se iubesc extrem de tare, iar dragostea pe care dansatoarea i-o poartă a fost, din nou, demonstrată.

În perioada în care Bogdan de la Ploiești s-a aflat în spital, Cristina Pucean a stat lângă el, în permanență, fiind chiar surprinsă în timp ce dormea pe un scaun. Imediat ce au văzut imaginile cu pricina, fanii celor doi s-au grăbit să o felicite pentru gestul făcut, deoarece a arătat cât de mult ține la el și că se poate baza pe ea în cele mai dificile momente.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni