• PRO TV
  • Imagini îngrijorătoare cu Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital. Cristina Pucean a făcut totul public, după ce a fost pusă la zid

Imagini îngrijorătoare cu Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital. Cristina Pucean a făcut totul public, după ce a fost pusă la zid

Imagini îngrijorătoare cu Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital. Cristina Pucean a făcut totul public, după ce a fost pusă la zid

Bogdan de la Ploiești și-a îngrijorat fanii, după ce a publicat un video de pe patul de spital. La scurt timp, Cristina Pucean a fost pusă la zid, semn că nu este alături de el în aceste momente dificile. Imaginile publicate de celebra dansatoare vorbesc de la sine.

Gallery

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, trece prin momente dificile, este internat în spital. Artistul nu a oferit detalii despre starea lui, ci și-a anunțat fanii că revine în forță.
„Revine BDLP (n.r. Bogdan de la Ploiești)”, a scris artistul, pe internet.

Cristina Pucean, pusă la zid de internauți 

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp.

Recent, celebra dansatoare s-a filmat în timp ce promova mai multe perechi de încălțăminte pentru un brand, iar internauții au pus-o imediat la zid, semn că nu este alături de celebrul manelist în momentele dificile.

„Bogdan pe patul de spital, Cristina cu încălțămintea. Bravo”, i-a scris un internaut.

Cristina Pucean a ținut să le arate oamenilor că este alături de partenerul ei atât în momentele bune, cât și în cele dificile. Blondina a fost filmată în timp ce dormea pe un scaun, lângă patul lui Bogdan de la Ploiești, în spital.
Imaginile cu artistul sunt îngrijorătoare, însă, până acum, nu a oferit detalii despre problemele cu care se confruntă.

@cristinapuceann.haz Răspunde lui @Lăudit_dami ♬ sunet original - ??

În urmă cu câteva zile, Bogdan de la Ploiești a anunțat că va lua o pauză de la social media, însă fără să dea prea multe detalii.

„Am să fac o pauză... nu știu cât timp. Dar nu voi mai posta absolut nimic o perioadă”, a scris artistul, zilele trecute, pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram/ Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni