• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești a făcut anunțul neașteptat! Ce decizie radicală a luat artistul: „O perioadă...”

Bogdan de la Ploiești a făcut anunțul neașteptat! Ce decizie radicală a luat artistul: „O perioadă...”

Bogdan de la Ploiești a făcut anunțul neașteptat! Ce decizie radicală a luat artistul: „O perioadă...”

Bogdan de la Ploiești și-a surprins fanii cu ultima postare de pe pagina de Instagram. Artistul a făcut un anunț neașteptat.

Gallery

Bogdan de la Ploiești le-a dat o veste neașteptată fanilor săi

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele de la noi din țară, este foarte activ pe rețelele de socializare și postează foarte des pentru fanii săi videoclipuri de la evenimentele la care merge să cânte.

În urmă cu puțin timp, artistul a făcut o postare pe contul său de Instagram prin care le-a dat fanilor o veste neplăcută. Bogdan de la Ploiești a scris un mesaj prin care anunță că va lua o pauză de la rețelele de socializare, fără să dea prea multe detalii despre decizia sa.
Cântărețul nu a dezvăluit pentru cât timp va lipsi din mediul online, însă vestea nu le-a picat tocmai bine fanilor săi.

„Am să fac o pauză... nu știu cât timp. Dar nu voi mai posta absolut nimic o perioadă”, a scris artistul, pe Instagram, la story.

Bogdan de la Ploiești este un artist extrem de îndrăgit și apreciat, muzica lui fiind ascultată atât în țară, cât și peste hotare.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni