• PRO TV
  • Cristina Pucean, cu burtică de gravidă pe TikTok! Dansatoarea și Bogdan de la Ploiești și-au pus fanii pe jar: „Să fie într-un ceas bun”

Cristina Pucean, cu burtică de gravidă pe TikTok! Dansatoarea și Bogdan de la Ploiești și-au pus fanii pe jar: „Să fie într-un ceas bun”

Cristina Pucean, cu burtică de gravidă pe TikTok! Dansatoarea și Bogdan de la Ploiești și-au pus fanii pe jar: „Să fie într-un ceas bun”

Cristina Pucean a stârnit val de reacții în mediul online, asta după ce s-a afișat cu burtică de gravidă. Bogdan de la Ploiești a fost cel care a filmat-o.

Gallery

Dansatoarea și-a luat fanii de pe TikTok prin surprindere cu un videoclip în care pare a fi însărcinată.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au stârnit val de reacții în online

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, viața lor amoroasă fiind destul de mediatizată.

Recent, admiratorii celor doi au rămas șocați, asta după ce celebra dansatoare s-a afișat pe internet cu burtică de gravidă.

Bogdan de la Ploiești și partenera lui au plecat în vacanță și se țin de glume.

„Acel moment când stai prea mult în vacanță”, a scris Cristina.

Pe pagina sa de TikTok, Cristina Pucean a publicat un filmuleț în care apare având burtică de gravidă, deși mulți s-ar fi bucurat să o vadă pe dansatoare în această ipostază, ei bine, spre dezamagirea tuturor, este doar un efect care o face să pară însărcinată.

@cristinapuceann.haz

♬ sunet original - CRISTINA PUCEAN

Reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară:

„Baiat este/ Sarcină ușoară/ Doamne ajută! Să fiti sanatosi/ Să fie într-un ceas bun/ Ai reușit!!/ Așteptăm un Bogdan Junior sau o Cristina/ Mamă, ce frumoasă ești graviduță. Nu știam că vine bebe”, sunt câteva dintre mesajele pe care i le-au lăsat fanii Cristinei Pucean, la postarea în care parte a fi însărcinată.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni