• PRO TV
  • Cristina Pucean, spectacol în pași de dans pe străzile din Havana! Cum a filmat-o Bogdan de la Ploiești pe iubita lui

Cristina Pucean, spectacol în pași de dans pe străzile din Havana! Cum a filmat-o Bogdan de la Ploiești pe iubita lui

Cristina Pucean, spectacol în pași de dans pe străzile din Havana! Cum a filmat-o Bogdan de la Ploiești pe iubita lui

Bogdan de la Ploiești și iubita sa, Cristina Pucean, au început anul cu o vacanță într-o țară însorită din America latină. Cei doi îndrăgostiți au umplut conturile de socializare cu imagini și videoclipuri în care le arată fanilor cum se distrează în Cuba.

Gallery

Plajă și cocktailuri, plimbări cu celebrele mașini de epocă sau dans pe străduțele aglomerate din Havana. Cristina Pucean și-a etalat veleitățile de dansatoare în vacanță și a postat un clip care a adunat aproape un milion de vizualizări pe TikTok.

În urarele localnicilor, iubita lui Bogdan de la Ploiești a dansat salsa alături de câțiva artiști stradali.

Cu codițe afro și o salopetă mulată cu decolteu abisal, Cristina a atras toate privirile în jur, iar trecătorii s-au oprit s-o admire în timp ce dansa. Bogdan de la Ploiești a filmat momentul, iar clipul s-a viralizat instant pe TikTok și Instagram.

@cristinapuceann.haz

O zi obisnuita in Havana ?‍?

♬ sunet original - CRISTINA PUCEAN

După ce au vizitat Havana, Bogdan și Cristina au mers în Varadero, cea mai cunoscută destinație turistică din Cuba. Iubita lui Bogdan de la Ploiești și-a impresionat urmăritorii cu câteva instantanee în care apare în costum de baie. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Fiecare zi este unică! Bucură-te de frumusețea ei”, a scris dansatoarea în dreptul imaginilor care au adunat mii de like-uri. Iubita lui Bogdan de la Ploiești are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, fiind urmărită de peste 600.000 de persoane.

Cristina și Bogdan de la Ploiești sunt împreună de aproape doi ani, iar artistul are planuri mari alături de frumoasa dansatoare.

Acesta a declarat recent într-un interviu că își dorește s-o ia de nevastă pe Cristina în viitorul apropiat. La rândul ei, Cristina nu ratează nicio ocazie să împărtășească lumii cât de mult ține la Bogdan. „În brațele tale văd tot restul vieții mele”, a scris dansatoarea în dreptul unei imagini în care apare alături de artist.

Fotografii: Instagram/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni