• PRO TV
  • Cristina Pucean, videoclip de peste 26 de milioane de vizualizări pe TikTok. Cum s-a lăsat filmată dansatoarea

Cristina Pucean, videoclip de peste 26 de milioane de vizualizări pe TikTok. Cum s-a lăsat filmată dansatoarea

Cristina Pucean, videoclip de peste 26 de milioane de vizualizări pe TikTok. Cum s-a lăsat filmată dansatoarea

Cristina Pucean și-a obișnuit deja fanii cu dansurile ei senzuale, desfășurate atât în propria locuință, cât și în cadrul unor evenimente speciale, acolo unde se prezintă alături de nume grele din industria manelelor.

Gallery

​Cristina Pucean este, de departe, una dintre cele mai cunoscute și apreciate dansatoare din România. Aceasta s-a făcut remarcată în anul 2022, atunci când a participat la competiția „Românii au talent”. De atunci, cariera blondinei a fost într-o ascensiune permanentă, ajungând să fie urmărită de peste 2.2 milioane de oameni pe TikTok. 

Pe rețelele de socializare, Cristina Pucean nu doar că își arată viața personală, ci distribuie și diverse videoclipuri de la evenimentele la care este invitată să danseze. Cele din urmă se viralizează extrem de rapid, oamenii dorindu-și să o vadă mereu pe blondină în ipostaze senzuale. 

Cristina Pucean, videoclip de peste 26 de milioane de vizualizări

Cristina Pucean a distribuit recent un videoclip pe profilul ei de TikTok, în care apare alături de nimeni altul decât Costel Biju. Cu microfonul în mână, manelistul o invită în scenă pe Cristina Pucean, care pășește senzual pe ritmuri orientale. 

Diva poartă o ținută roșie, de efect, accesorizată cu diverse pietre care mai de care mai strălucitoare. După ce manelistul îi face toate prezentările, vedeta începe să danseze pe melodia: „Ea dă moda” a lui Costel Biju, în colaborare cu Tzancă Uraganu.

Fanii s-au întrecut în comentarii: „Te admir mult!” // „Așa face mereu” // „O fată serioasă, la locul ei” // „Rămâi legenda dansului”

VIDEOCLIPUL POATE FI VĂZUT AICI

Sursă foto: TikTok, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni