• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Sezonul 10 Visuri la cheie, la final. Ultima ediție vine cu „o poveste emoționantă despre sacrificiu și dragoste”

Sezonul 10 Visuri la cheie, la final. Ultima ediție vine cu „o poveste emoționantă despre sacrificiu și dragoste”

Sezonul 10 Visuri la cheie, la final. Ultima ediție vine cu „o poveste emoționantă despre sacrificiu și dragoste”

Copiii sunt cei care aduc fericirea într-o familie, care aduc sentimentul de împlinire și dorința de a face totul posibil pentru a le oferi un viitor mai bun, mai luminos. Uneori, însă, această fericire este umbrită de deciziile părinților și de faptul că ei uită să se mai gândească la ce înseamnă un cămin. Sezonul 10 Visuri la cheie a ajuns la final.

Miercuri seară, telespectatorii vor face cunoștință cu o bunică eroină, care și-a pus toată viața pe pauză pentru a sări în ajutorul nepoatelor sale, după ce acestea au fost abandonate de cei care le-au adus pe lume. O nouă poveste emoționantă, de la 21:30, pe PRO TV, în ultima ediție din sezonul 10 Visuri la cheie.

Gallery

Bianca și Amira sunt două fete speciale care au trecut deja prin multe provocări ale vieții. „Părinții au plecat în străinătate și o perioadă nu au mai dat niciun semn. Bunica a renunțat la job și a devenit mamă cu normă întreagă”. Mariana, cea care acum le este și mamă și tată, spune că nu a stat nicio secundă pe gânduri când le-a sărit în ajutor: „am deschis proces și prin acțiune judecătorească, le-am luat”.

Anul trecut, femeia și-a pierdut soțul, iar de casă s-a ocupat mereu cu greu, reușind să facă mici modificări din puținele resurse financiare pe care le-a avut. „Dacă n-ar fi ea, nimic nu ar mai exista”, spune una dintre fetițe, realizând toate eforturile pe care bunica le face pentru ele.

În această seară, vom vedea cum viața li se va schimba, în sfârșit. „O poveste emoționantă despre sacrificiu și dragostea maternă. O bunică de 65 ani care le crește pe aceste două fete, nepoatele ei”, spune Dragoș Bucur. Iar pentru toate acestea, echipa le va oferi atât o casă total refăcută, cât și multe surprize specifice perioadei de Sărbători.

Dragoș, Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu formează echipa care va clădi speranță în finalul acestui an. Nu ratați, de la 21:30, ultima ediție din sezonul 10, pe PRO TV! Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni