• PRO TV
  • Anul ăsta face 60 de ani, dar noul look l-a întinerit cu 25 de ani! Keanu Reeves, de nerecunoscut după ce și-a tuns pletele: „Zâmbetul lui topește inimi!””

Anul ăsta face 60 de ani, dar noul look l-a întinerit cu 25 de ani! Keanu Reeves, de nerecunoscut după ce și-a tuns pletele: „Zâmbetul lui topește inimi!””

Anul ăsta face 60 de ani, dar noul look l-a întinerit cu 25 de ani! Keanu Reeves, de nerecunoscut după ce și-a tuns pletele: „Zâmbetul lui topește inimi!””

Keanu Reeves s-a întors pe platoul de filmare și are un nou look! Paparazzii au reușit să surprindă câteva cadre cu actorul la filmările pentru cel mai recent film al său, Outcome, alături de regizorul Jonah Hill.

Gallery

​Potrivit The Hollywood Reporter, filmul „Outcome”, care este regizat și produs de Jonah Hill, „îl va avea ca protagonist pe Reeves în rolul lui Reef, o vedetă la Hollywood cu probleme, care trebuie să se scufunde în adâncurile întunecate ale trecutului său pentru a-și înfrunta demonii, în timp ce este șantajat cu un videoclip misterios din trecutul său".

Pentru acest rol, Keanu Reeves a făcut o schimbare dramatică de look și a renunțat la plete. Cu noua tunsoare, canadianul care va împlini 60 de ani în toamnă pare că a întinerit peste noapte. (Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cum arată acum Keanu Reeves)

Starul în vârstă de 59 de ani a fost văzut purtând blugi albaștri și un tricou alb, peste care a pus o jachetă maro. Chiar dacă și-a tuns părul, Keanu n-a renunțat la barbă, dar a stilizat-o pentru un look și mai cool. 

Mai multe imagini cu noul look al lui Keanu circulă și pe rețelele de socializare, iar fanii au fost uimiți de cât de schimbat pare actorul.

„Cât de bine îi stă cu părul scurt!”;

„Pare atât de tânăr!”;

„Nu pot să cred că va împlini 60 de ani! Arată de parcă ar avea 30 și un pic de ani”;

„Mai frumos și mai tânăr!”;

„Noul look îl face perfect! A întinerit, este mai frumos și mai fermecător”;

„Zâmbetul lui Keanus topește inimi, e atât de fericit”, au scris internauții.

Ce-i drept, Keanu are toate motivele să zâmbească. Actorul din franciza „John Wick” primește oferte pe bandă rulantă, iar pe plan sentimental o duce cum nu se poate mai bine.

După o viață de suferință, a găsit femeia care să îl facă să zâmbească din nou

Keanu Reeves (59 de ani) și Alexandra Grant (54 de ani) se cunosc încă din 2009, însă relația lor a început câțiva ani mai târziu. La început au lucrat împreună, ulterior au devenit prieteni, iar apoi iubiți. În public au apărut pentru prima oara în 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Viața starului din Matrix a fost marcată de mai multe tragedii. În 1998, s-a îndrăgostit de Jennifer Syme, iar un an mai târziu aceasta a rămas însărcinată. Copilul s-a născut mort, iar cei doi s-au despărțit. Trei ani mai târziu, Syme a murit într-un accident de mașină, fiind sub influența mai multor droguri.

În 1993, acesta a suferit o altă pierdere majoră. Prietenul său cel mai bun, actorul River Phoenix a murit în urma unei supradoze de droguri.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni