• PRO TV
  • Îți mai aduci aminte de fata care a creat celebrul eveniment pe Facebook „Ziua Izabelei”? Cum arată și cu ce se ocupă astăzi cea care a invitat toată România la ziua ei

Îți mai aduci aminte de fata care a creat celebrul eveniment pe Facebook „Ziua Izabelei”? Cum arată și cu ce se ocupă astăzi cea care a invitat toată România la ziua ei

Îți mai aduci aminte de fata care a creat celebrul eveniment pe Facebook „Ziua Izabelei”? Cum arată și cu ce se ocupă astăzi cea care a invitat toată România la ziua ei

„Ziua Izabelei” a fost cel mai mare eveniment posibil la care toată România avea acces liber! Totul se întâmpla în urmă cu 9 ani, cand fata a ajuns chiar și pe micile ecrane, însă puțini sunt cei care știu cum arată astăzi!

Gallery

​În 2015, pe Facebook-ul românesc, o greșeală inocentă s-a transformat rapid în cea mai mare isterie posibilă - evenimentul „Ziua Izabelei”. Pe internet, în presă și pe micile ecrane se afla doar renumitul eveniment creat de o fetiță din Constanța care abia aștepta să își serbeze ziua de naștere.

Inițial, copila a vrut să își invite prietenii apropiați, însă a făcut, din greșeală, totul public, așa că evenimentul a fost distribuit în număr foarte mare și nu mai puțin de 100.000 de utilizatori își doreau să participe.

Cu un simț al umorului specific, românii au făcut foarte multe glume pe internet, au modificat poze și au făcut tot felul de comentarii, toate legate de „Ziua Izabelei”.

„A fost o joacă de copil. Nu a știut ce face atunci când a postat pe internet. Nu credea nimeni că se va ajunge în acest punct. Normal că nu o să facem o zi de naștere extravagantă. Deocamdată nu am avut timp să organizez nimic pentru ea, însă cu siguranță va fi ceva restrâns, că până acum. Nu îmi permit să fac o petrecere cu foarte mulți invitați, așa că să cheme colegii de școală și prietenii”, a spus la vremea aceea mama Izabelei, pentru cancan.ro.

Acum, Izabela are 21 de ani și este studentă la Spiru Haret. (Vezi în galeria de mai sus cum arată acum).

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni