• PRO TV
  • Antonia apare în rochie de mireasă în noul ei videoclip, alături de Alex Velea. În colaborare cu Puya, cântăreața a lansat piesa „Cum se împarte dragostea”

Antonia apare în rochie de mireasă în noul ei videoclip, alături de Alex Velea. În colaborare cu Puya, cântăreața a lansat piesa „Cum se împarte dragostea”

Antonia apare în rochie de mireasă în noul ei videoclip, alături de Alex Velea. În colaborare cu Puya, cântăreața a lansat piesa „Cum se împarte dragostea”

Dacă în realitate nu au fost încă mire și mireasă, Alex Velea și Antonia apar în această postură în videoclipul piesei „Cum se împarte dragostea”. Este cea mai nouă colaborare între Antonia și Puya.

Versurile sunt semnate de Dragoș Grădescu (Puya) și Darabana Nicoleta, iar pentru videoclip, artiștii au lucrat cu Alex Cotoi.

Antonia și Alex apar în ipostaze romantice, în timp ce se află într-o limuzină. Puya este în rolul de șofer în videoclip. 

„Vai, ce m-am distrat la filmarile videoclipului „Cum se împarte dragostea”. Iar piesa astaaa… pffff  @puya_dragos Atenție: PAMFLET! Calm down it’s not that deep! Ce tare că meseria noastră ne permite să jucăm diverse roluri!”, a scris Antonia în dreptul anunțului despre lansarea piesei. 

Fanii au primit piesa cu mult entuziasm: 

„Super tare , mi-a placut foarte mult. O colaborare super misto care mi ar placea sa o vad mai des. Tareee clipul”; „Ador”; „Wow”. 

„Cât adevăr într-o singură piesă; versuri geniale, interpretate impecabil de 2 voci senzaționale; o colaborare inedită și reușită, iar videoclipul este fantastic; locul #1 în trending”, sunt doar câteva reacții. 

Într-un interviu pentru viva.ro, Antonia a vorbit despre nunta cu Alex Velea: 

„M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit!”, a spus cântăreața

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Antonia

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni