• PRO TV
  • Sfâșietor! Motivul pentru care Palatul Kensington a anunțat în ianuarie că Kate Middleton nu are cancer

Sfâșietor! Motivul pentru care Palatul Kensington a anunțat în ianuarie că Kate Middleton nu are cancer

Sfâșietor! Motivul pentru care Palatul Kensington a anunțat în ianuarie că Kate Middleton nu are cancer

Palatul Kensington a dezvăluit motivul pentru care nu a anunțat mai devreme că Kate Middleton se lupta cu cancerul.

Anunțul trist despre boala lui Kate a fost făcut vineri seară prin intermediul unui videoclip în care Prințesa de Wales a dezvăluit drama prin care trece,

În videoclip, Kate, mamă a trei copii, a vorbit sincer despre starea sa de sănătate și a mărturisit că a început deja chimioterapia preventivă.

Pe 16 ianuarie, prințesa a fost supusă unei proceduri abdominale "de succes" la Clinica din Londra. La momentul respectiv, Palatul Kensington a declarat că va oferi o actualizare doar "atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit".

Din păcate, testele efectuate după operație au identificat că Kate avea cancer, iar prințesa a mărturisit vineri seară că a fost nevoie de timp pentru ca ea și prințul William să le dea vestea copiilor lor "într-un mod adecvat pentru ei". Acesta a fost și motivul pentru care nu și-au dorit să facă totul public. Au vrut să îi pregătească pe cei trei copii pentru boala cruntă cu care se confruntă mama lor.

În clip, Kate a spus: "Nu am vrut să le spun nimic: "Am vrut să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, personal, pentru toate mesajele minunate de susținere și pentru înțelegerea voastră în timp ce m-am recuperat după operație.

"Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare. În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, se credea că afecțiunea mea nu era canceroasă.

Operația a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au arătat că era prezent un cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă, iar acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament."

"Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine. Așa cum le-am spus; sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, corpul și spiritul meu.

Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de confort. La fel ca și dragostea, sprijinul și bunătatea pe care mi le-ați arătat atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi", a fost mesajul emoționant transmis de Kate.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni