• PRO TV
  • CLANUL, 25 martie. În episodul 6, Vera îl confruntă pe Tătuțu: „Dacă nu poți să pricepi că s-a ales praful, ești un om mort”

CLANUL, 25 martie. În episodul 6, Vera îl confruntă pe Tătuțu: „Dacă nu poți să pricepi că s-a ales praful, ești un om mort”

Până când moartea ne va despărți - spune episodul 6 din CLANUL! Într-o lume plină de resentimente, răzbunare și dorința de a arăta cine este mai puternic, alianțele se destramă, dar, la final, iubirea este cea care salvează... cu ce preț, însă, aflăm de la 20:30, într-un nou episod.

Vera va ajunge la Bebe, iar planurile ei vor fi date peste cap: „Mă caută poliția, Tătuțu`! Și pe tine la fel! Trebuie să plecăm. Eu nu mă întorc la închisoare, îți zic așa, ca să știi. Mai bine îmi iau gâtul singură decât să mă întorc în pârnaie. Dacă nu vrei să plecăm din țară, eu plec singură! Nu mai vreau să fiu țapul tău ispășitor. Dacă stăteam în baza ta, eram moartă. Dacă nu poți să pricepi că s-a ales praful de tot ce era înainte, ești un om mort. Și eu pe lângă tine! Hai să fugim. Azi. Acum!”. Cum va reacționa Măcelaru la cuvintele Verei, aflăm în doar câteva ore.

În buncăr, Vera o va întâlni și pe Silvia, iar prima interacțiune dintre ele va fi una tensionată: „Pleci de aici de bunăvoie sau bătută! Ce alegi?!” – va striga Vera la ea. „Marile prietenii încep cu stângul, de obicei”, va concluziona Silvia. Cum și dacă vor reuși cele două să plece din ascunzătoarea lui Măcelaru, vedem într-un nou episod din CLANUL.

Pelicanu devine suspicios și îi va pune la încercare și pe Iulică și Ginuța. Sivliu și Brândușa vor face propria lor investigație, în timp ce Chestorul e tot mai aproape de adevăr. David e bulversat după ce a aflat adevărul despre familia lui, iar toate interacțiunile pot duce la situații critice!

Nu ratați un nou episod din CLANUL, diseară, de la 20:30, pe PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Clanul – Păcatele se plătesc!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni