• PRO TV
  • Cum a fost găsită Andreea, tânăra din Timișoara ucisă de prietenul ei, Mirel. Detalii înfiorătoare

Cum a fost găsită Andreea, tânăra din Timișoara ucisă de prietenul ei, Mirel. Detalii înfiorătoare

Cum a fost găsită Andreea, tânăra din Timișoara ucisă de prietenul ei, Mirel. Detalii înfiorătoare

Un caz șocant a avut loc în Timișoara, acolo unde o tânără studentă la Medicină a fost ucisă de prietenul ei student la Medicină și Teologie, Mirel.

Gallery

​O crimă șocantă a avut loc duminică, 24 martie 2024, în Timișoara. Andreea Morega, o tânără în vârstă de 20 de ani, a fost omorâtă prin înjunghiere de prietenul ei, un student la Medicină și Teologie. Potrivit apropiaților victimei, băiatul cânta în fiecare săptămână în corul Bisericii.

Andreea a fost găsită decedată de către sora criminalului, în casa acestuia. Tânăra a sunat de urgență la 112, iar în câteva minute o echipă de polițiști au ajuns la fața locului. Aceștia au avut un șoc atunci când au văzut victima, care fusese ucisă prin înjunghiere. Criminalul i-a aplicat tinerei peste 30 de lovituri de cuțit, 28 dintre ele în zona gâtului și alte 3 în torace. 

Potrivit unui post TV, fata „avea corpul plin de tăieturi și părul aranjat în zona gâtului, ca să mascheze rănile”. Mai mult decât atât, polițiștii ajunși la fața locului au declarat că tânăra era „aproape decapitată”. 

Ce spun rudele Andreei Morega despre tragedie

După ce s-a speculat că autorul crimeri ar fi fost iubitul victimei, rudele Andreei au ieșit în spațiul public și au deconspirat zvonurile. Aceștia susțin că între criminal și studentă exista doar o relație de prietenie, iar motivul uciderii ar fi fost, de fapt, o obsesie pe care Mirel o dezvoltase pentru Andreea.

„Era o fată cuminte, stătea numai cu nasul în cărți, pe primul loc era facultatea, nu ieșea nicăieri, ea chiar voia să facă ceva în viață, avea numai 10 pe linie. Părerea mea este că acest individ făcuse o obsesie pentru ea, voia mai mult de la ea, dar a văzut că Andreea nu este de acord și a făcut ce a făcut. Noi, apropiații, suntem în stare de șoc.

Andreea nu a ascuns niciodată ceva față de ei, le spunea orice avea pe suflet și nici ei nu știau de acest individ că ar fi iubitul ei. Am înțeles că tatăl ei știa că era doar un prieten, atât. Părinții ei nu l-au cunoscut, nu l-au văzut niciodată”, a spus una dintre rudele Andreei, pentru gândul.ro.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni