• PRO TV
  • Cine este Mirel, studentul la Teologie și Medicină care a ucis-o cu bestialitate pe Andreea. Apropiații bărbatului l-au descris ca fiind „extrem de liniștit”

Cine este Mirel, studentul la Teologie și Medicină care a ucis-o cu bestialitate pe Andreea. Apropiații bărbatului l-au descris ca fiind „extrem de liniștit”

Cine este Mirel, studentul la Teologie și Medicină care a ucis-o cu bestialitate pe Andreea. Apropiații bărbatului l-au descris ca fiind „extrem de liniștit”

Mirel Dragomir, un tânăr de 21 de ani, student la Teologie și Medicină, și-a ucis cu 30 de lovituri de cuțit amica de 20 de ani, pe Andreea Mihaela Morega. Bărbatul și-a recunoscut fapta și se află, în aceste momente, în arestul Poliției.

Gallery

​O nouă crimă șochează România! Un tânăr de 21 de ani, student la Medicină, dar și la Teologie, și-a ucis cu brutalitate prietena, pe Andreea Mihaela Morega, fiind orbit de gelozie. Totul a avut loc în apartamentul din Timișoara în care locuia fata, acolo unde a lăsat-o într-o baltă de sânge după ce aproape a decpapitat-o cu 30 de lovituri de cuțit în jurul gâtului.

După tot ce a făcut, Mirel a încuiat-o în cameră, s-a schimbat de haine, s-a spălat și a plecat din locuință ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Victima a fost găsită, după mai multe ore, de către colega sa de apartament.

În tot acest timp, studentul de 21 de ani s-a dus să își ia de la facultate verișoara, alături de care a plecat acasă.

Mirel Dragmir și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și, chiar dacă apropiații săi l-au descris ca fiind un bărbat extrem de liniștit, acesta le-a spus polițiștilor că a recurs la asemenea fapte din cauza geloziei, fiindcă Andreea, fostă „Miss Boboc”, a vrut să se despartă de el.

Tânărul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Foto: Știrile PROTV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni